Η Ellen DeGeneres «μπούκαρε» στο σπίτι της Κιμ Καρντάσιαν και προκάλεσε πανικό- Δείτε το βίντεο

Η επίσκεψή της ήταν λίγο άβολη, καθώς η Κιμ εκείνη τη στιγμή παραχωρούσε συνέντευξη στη Vogue.

Η Ellen DeGeneres είναι πολύ καλή φίλη με την Κιμ Καρντάσιαν, στο σημείο που η επιχειρηματίας της έδωσε και κλειδί του σπιτιού της για να την επισκέπτεται όποτε θέλει.

Όταν λοιπόν η Ellen έκανε hiking κοντά στην περιοχή που μένει η Κιμ και τελικά κατέληξε στη γειτονία της, σκέφτηκε να περάσει και να πει ένα “γεια”

Μέσα λοιπόν από ένα πρόσφατο post που ανήρτησε η Ellen στον λογαριασμό της, περίγραψε ότι η εν λόγω απρόσμενη επίσκεψη ήταν λίγο άβολη, καθώς η Κιμ εκείνη τη στιγμή παραχωρούσε συνέντευξη στη Vogue.

Συνήθως η Kim με ενημερώνει για το αν θα έχει κάποιο γύρισμα στο σπίτι, για να μην έρθω… αλλά αυτή τη φορά δεν μου είπε τίποτα”, δήλωσε η DeGeneres.

Δείτε επίσης:  Στέλιος Ρόκκος: Ένας ροκ χαρακτήρας στο X Factor – «Κάνεις καλό σε ένα παιδί αν του πεις πως “δεν το ’χει”»

Στο εν λόγω video μπορούμε να δούμε τη γνωστή παρουσιάστρια να φτιάχνει ένα smoothie, αλλά και να παίζει με κρουστά, κάνοντας αρκετή φασαρία στο background, την ώρα μάλιστα που η Κιμ έλεγε ότι της αρέσει να ξεφεύγει από τον χαοτικό κόσμο μέσα στο μινιμάλ της σπίτι. 

Πηγή

Μοιράσου το...