Η Angelina Jolie διέρρευσε τη κρυφή σχέση της με τον Brad Pitt ενώ ήταν ακόμη παντρεμένος με την Aniston

Φαίνεται ότι η Angelina ήταν αυτή που ήθελε το κοινό να μάθει ότι ήταν με τον Brad.

Έχουν περάσει σχεδόν δύο δεκαετίες από τότε που ο Brad Pitt και η Angelina Jolie ξεκίνησαν να βγαίνουν για πρώτη φορά. Εκείνη την εποχή, η σχέση τους θεωρήθηκε «σκανδαλώδης», καθώς φαινόταν ότι οι ηθοποιοί είχαν ξεκινήσει μια σχέση μετά τη συνάντησή τους στα γυρίσματα του «Mr and Mrs Smith» , παρόλο που ο Brad ήταν παντρεμένος τότε με την Jennifer Aniston.

Ωστόσο, ήρθαν στο φως νέες πληροφορίες για το πώς δημοσιοποιήθηκε η σχέση του ζευγαριού και φαίνεται ότι η Angelina ήταν αυτή που ήθελε το κοινό να μάθει ότι ήταν με τον Brad.

Δείτε επίσης:  Μεγάλος διαγωνισμός Newsbeast: Κέρδισε ένα iPhone 13 Pro

Σύμφωνα με το Page Six, τα επερχόμενα απομνημονεύματα της Jann Wenner, Like A Rolling Stone ισχυρίζονται ότι η Angelina διέρρευσε τις πρώτες φωτογραφίες της και του Brad στους παπαράτσι το 2005. Η Wenner είναι η ιδρύτρια του περιοδικού Rolling Stone και αναφέρεται με λεπτομέρειες, μια ποικιλία συναντήσεων διασημοτήτων στο βιβλίο, που πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 13 Σεπτεμβρίου.

Στις αρχές της δεκαετίας του 2000, η ίδια ήταν ιδιοκτήτρια του Us Weekly, και ένας από τους φωτογράφους της έκδοσης έλαβε μια πληροφορία ότι η Angelina και ο Brad έκαναν μαζί διακοπές στις ακτές της Αφρικής.

Οι παπαράτσι κατάφεραν να τραβήξουν φωτογραφίες του ζευγαριού καθώς έπαιζαν στην παραλία με τον γιο της Angelina, Pax, τον οποίο ο Brad υιοθέτησε αργότερα.

Δείτε επίσης:  Espresso Girl: Βάσια Πέτρου

Εκείνη την εποχή, οι φήμες κυκλοφόρησαν ότι ο Brad και η Angelina ήταν σε σχέση παρά την κατάσταση του γάμου του, αν και παρέμενε ανεπιβεβαίωτο μέχρι τη δημοσίευση των εικόνων.

Πηγή

Μοιράσου το...