Η Ιταλία «έκαψε» και την ΑΕΚ – Ένα τσιγάρο δρόμος το Μουντιάλ για τον Φερνάντο Σάντος

Η ΑΕΚ είδε την Πορτογαλία ξεπερνά το εμπόδιο της Τουρκίας, αλλά δεν μπορούσε να φανταστεί το χειρότερο σενάριο για τον Φερνάντο Σάντος.

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης Ιταλίας μένει εκτός Μουντιάλ και η ΑΕΚ μένει σοκαρισμένη από την απίθανη αυτή εξέλιξη.

Την ώρα που όλος ο κιτρινόμαυρος οργανισμός παρακολουθούσε τη μάχη της Πορτογαλίας με την Τουρκία, κανείς δεν φανταζόταν το χειρότερο σενάριο στη μάχη για την επιστροφή του  Φερνάντο Σάντος στον πάγκο.

Οι Ίβηρες έκαναν το πρώτο βήμα για το Κατάρ καθώς πέρασαν στον τελικό των μπαράζ, όμως, εκεί θα βρουν τα Σκόπια! Οι Ιταλοί σε ένα ιστορικό κάζο κατάφεραν να αποκλειστούν και πλέον οι ελπίδες της Ένωσης για τον Σάντος αρχίζουν και ελαχιστοποιούνται.

Δείτε επίσης:  Τα ρομπότ στη θεραπεία του αυτισμού: Τι πρέπει να γνωρίζετε

Το εισιτήριο για το Παγκόσμιο Κύπελλο θα κρίθει την προσεχή Τρίτη και η Πορτογαλία έχει ρεαλιστικά πια περισσότερες πιθανότητες να το πάρει κόντρα στα Σκόπια.

Το ερώτημα πλέον είναι τι θα κάνει η ΑΕΚ που θέλει να έχει τελειώσει με τον προπονητή μέχρι το τέλος Απριλίου. Ο Φερνάντο Σάντος που άναψε και… τσιγάρο όταν τελείωσε το ματς με τους Τούρκους ετοιμάζεται για το Παγκόσμιο Κύπελλο και μόνο εάν τα Σκόπια ρίξουν νέα «βόμβα» θα έρθουν τα πάνω-κάτω.

Πηγή

Μοιράσου το...