Ελένη Μενεγάκη: Στις Απόκριες ήμουν πάντα βασίλισσα και μου έμεινε

Η Ελένη Μενεγάκη κατά την διάρκεια της εκπομπής της μίλησε για τα παιδικά της χρόνια και αποκάλυψε ότι πάντα ήθελε να είναι η βασίλισσα στις Απόκριες. Αφορμή για όσα είπε η παρουσιάστρια, στάθηκε σχετικό ρεπορτάζ για τις στολές που θα φορεθούν.

«Έχω πολλές στολές στο σπίτι από όλα τα χρόνια. Μαζευόντουσαν δεν τις πετάς, μια φορά τις βάζουν δύο, οπότε η μία της άλλης της παράλλης και κάποια καινούργια και λοιπά», είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, είπε πως «έχω ένα ωραίο βεστιάριο με στολές κοριτσίστικες, αυτό είναι αλήθεια και κατά καιρούς πάει και βάζει (σ.σ. η κόρη της)».

Μάλιστα, μεταξύ άλλων, αναρωτήθηκε εάν το μικρότερο παιδί της, θα μπορέσει να αντιληφθεί τις Απόκριες, λόγω των αλλαγών που έχουν έρθει στη ζωή μας από τα μέτρα του κορονοϊού.

Δείτε επίσης:  Η Victoria Beckham αποκάλυψε τι μετανιώνει μέχρι σήμερα

«Το θέμα Απόκριες, όμως, το έχει στο μυαλό της; Καταλαβαίνει τι είναι αυτό για εμάς; Τα έθιμά μας, τι κάνουμε, τι τρώμε, πώς ντυνόμαστε, γιατί ντυνόμαστε. Εγώ σου λέω τις περίμενα τις Απόκριες να βάλω τα… πάντα κοριτσίστικα, βασίλισσα, πάντα ήμουν… τέτοια πράγματα έβαζα και κραγιόν και μου έμεινε», συμπλήρωσε στη συνέχεια

Πηγή

Μοιράσου το...