Εκδρομή στο Πήλιο: Ανακαλύψαμε 3 όμορφους ξενώνες με βαθμολογία στην booking πάνω από 9,6!

Το Πήλιο με τα πολλά γραφικά χωριά, τα πλακόστρωτα καλντερίμια, τις παραλίες, τις εξαιρετικές ταβέρνες, τα υπέροχα φυσικά τοπία είναι προορισμός για όλο το χρόνο. Μπορεί το χειμώνα να σπεύδουν τα ζευγάρια για ρομαντικές διακοπές αλλά και το καλοκαίρι έχει την τιμητική του καθώς διαθέτει παραλίες -και πολλά ακόμα- που θα ζήλευε το ομορφότερο νησί!

Το Πήλιο άλλωστε βρίσκεται πάντα στην κορυφή των προτιμήσεων για ένα ξέγνοιαστο city break για λίγες ή περισσότερες ημέρες… οπότε εδώ θα κάνουμε κάποια ταξιδιωτικά πλάνα!

Πλατεία Τσαγκαράδας, Πήλιο
Στην πλατεία της Τσαγκαράδας

Και μιας και αναφέραμε τις παραλίες, δείτε εδώ τις ομορφότερες του Πηλίου!

Αν στις φυσικές ομορφιές του Πηλίου συνδυάσουμε τους ωραίους ξενώνες, τα κομψά ξενοδοχεία και πολλά ακόμα καταλύματα, των πολλών ειδών δραστηριότητες, το ωραίο φαγητό, τους φιλόξενους κατοίκους και τις βόλτες στη φύση και τα γραφικά χωριά με την πηλιορείτικη αρχιτεκτονική, αντιλαμβανόμαστε γιατί είναι ονειρικός προορισμός!

Προσθέστε επιπλέον ότι θα φτάσετε οδικώς, με την άνεση του αυτοκινήτου σας και θα έχετε την καλύτερη επιλογή για εκδρομή!

Πάμε λοιπόν σε 3 πανέμορφα χωριά του και ανακαλύπτουμε αντίστοιχα 3 επιλογές διαμονής με άριστη βαθμολογία, τους παρακάτω ξενώνες που στη booking έχουν χαρακτηριστεί ως εξαιρετικοί από τους επισκέπτες τους με βαθμολογία πάνω από 9,6 και βρίσκονται σε κάποια από τα πιο όμορφα και γνωστά πηλιορείτικα χωριά, τη Ζαγορά, την Τσαγκαράδα και τις Μηλιές.

Δείτε επίσης:  Πελοπόννησος: Το ελατοσκέπαστο χωριό των Καλαβρύτων με το μοναδικό φυσικό κάλλος και τα τρεχούμενα νερά
Zagora Pilio
Ζαγορά
Μηλιές

Δείτε τις επιλογές:

1.Ξενώνας Θεάρεστον, Ζαγορά -Βαθμολογία: 9,7

Το Guesthouse Theareston απέχει λίγα μόλις βήματα από την κεντρική πλατεία της Ζαγοράς. Διαθέτει υδρομασάζ και σάουνα, καθώς και εξωτερική πισίνα με ηλιόλουστη βεράντα. Τα δωμάτια έχουν θέα στο όρος Κένταυρος και το Αιγαίο Πέλαγος.

Γνωρίστε καλύτερα το όμορφο χωριό της Ζαγοράς Πηλίου.

Τα δωμάτια είναι κατασκευασμένα από πέτρα και ξύλο της περιοχής και διαθέτουν τζάκι. Όλα περιλαμβάνουν τηλεόραση LCD και μικρή κουζίνα. Σε όλους τους χώρους παρέχεται δωρεάν Wi-Fi. Προσφέρεται υπηρεσία δωματίου.

Οι επισκέπτες μπορούν να ξεκινήσουν την ημέρα τους με πλούσιο παραδοσιακό πρωινό, που περιλαμβάνει σπιτικές πίτες και μαρμελάδες, καθώς και φρούτα, τηγανίτες και φρεσκοψημένο ψωμί. Υπάρχει δορυφορική τηλεόραση στο καφέ μπαρ.

Η ρεσεψιόν του Theareston οργανώνει περιηγήσεις ορειβασίας και πεζοπορίας και μπορεί να σας εξυπηρετήσει στην ενοικίαση αυτοκινήτου. Προσφέρεται χώρος αποθήκευσης εξοπλισμού σκι. Υπάρχει δωρεάν ιδιωτικός χώρος στάθμευσης.

Η βαθμολογία του στην Booking είναι 9,7!

Μάθετε περισσότερα για τον ξενώνα Θεάρεστον

δωμάτιο με μπαλκόνι
πισίνα στο Θεάρεστον

2. Hotel Maistra, Τσαγκαράδα- Βαθμολογία:9,7 γενική και 9,9 για την τοποθεσία του

Το πετρόχτιστο Maistra βρίσκεται στο γραφικό χωριό Τσαγκαράδα, μόλις 5 λεπτά μακριά οδικώς από την παραλία του Μυλοποτάμου. Προσφέρει πολυτελή καταλύματα με τζάκι και θέα στο Αιγαίο Πέλαγος, μέσα σ’ έναν υπέροχο κήπο που περιβάλλεται από καστανιές. Γνωρίστε την όμορφη Τσαγκαράδα!

Δείτε επίσης:  Αμμόγλωσσα: Η εντυπωσιακή αν και όχι πολύ γνωστή παραλία της Λευκάδας με τα «χίλια πρόσωπα»…

Οι κλιματιζόμενες μονάδες του Maistra Hotel έχουν παραδοσιακή διακόσμηση με ξύλινα και πέτρινα στοιχεία. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν άρτια εξοπλισμένη μικρή κουζίνα και στρώματα COCO-MAT. Περιλαμβάνονται τηλεόραση LCD και DVD player.

Η γραφική παραλία του Αγίου Ιωάννη είναι προσβάσιμη σε 25 λεπτά οδικώς από το ξενοδοχείο. Το ορεινό χωριό Μηλιές βρίσκεται σε απόσταση 22 χιλιομέτρων. Σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους του Maistra παρέχεται δωρεάν Wi-Fi, ενώ υπάρχει επίσης δωρεάν χώρος στάθμευσης.

Μάθετε περισσότερα για το Hotel Maistra

Το πέτρινο κτήριο του Maista Hotel, Τσαγκαράδα Πηλίου

3.Παραδοσιακός Ξενώνας Ηλιόβολο, Μηλιές, Βαθμολογία: 9,6

Το Iliovolo Guesthouse βρίσκεται στο πανέμορφο χωριό Μηλιές και προσφέρει παραδοσιακά δωμάτια με θέα στον Παγασητικό Κόλπο. Διαθέτει ένα καφέ με τζάκι και το πρωί σερβίρει σπιτικό πρωινό.

Τα δωμάτια του Iliovo έχουν διακόσμηση με σεβασμό στο τοπικό στυλ και ιδιωτικό μπαλκόνι. Είναι εξοπλισμένα με τηλεόραση επίπεδης οθόνης, μίνι ψυγείο και κλιματισμό. Στο ιδιωτικό μπάνιο υπάρχει στεγνωτήρας μαλλιών και δωρεάν προϊόντα περιποίησης. Ορισμένα έχουν επίσης τζάκι.

Πριν φτάσετε στο ξενοδοχείο γνωρίστε τις Μηλιές: Το χωριό του Πηλίου με την εντυπωσιακή αρχιτεκτονική και το θρυλικό τρενάκι!

Παραδοσιακός Ξενώνας Ηλιόβολο

Μπορείτε να ξεκινήσετε τη μέρα σας με ένα πρωινό που περιλαμβάνει κέικ και μηλόπιτες, ενώ αργότερα μπορείτε να απολαύσετε έναν καφέ στο όμορφα διακοσμημένο lounge που διαθέτει τηλεόραση με οθόνη plasma.

Δείτε επίσης:  Προβλήματα στο αεροδρόμιο της Κέρκυρας από την ομίχλη

Το προσωπικό της ιδιοκτησίας μπορεί να προσφέρει συμβουλές σχετικά με μονοπάτια πεζοπορίας και μέρη για να επισκεφτείτε, όπως η γραφική Τσαγκαράδα 22χλμ. μακριά. Παρέχεται δωρεάν Wi-Fi σε όλους τους χώρους της ιδιοκτησίας και δωρεάν χώρος στάθμευσης.

Παραδοσιακός Ξενώνας Ηλιόβολο

Η τοποθεσία αρέσει ιδιαίτερα σε ζευγάρια – τη βαθμολόγησαν με 9,7 για ταξίδι δύο ατόμων.

Μάθετε περισσότερα για το Παραδοσιακό Ξενώνα Ηλιόβολο

Δείτε επίσης στο travelstyle.gr: 

The post Εκδρομή στο Πήλιο: Ανακαλύψαμε 3 όμορφους ξενώνες με βαθμολογία στην booking πάνω από 9,6! appeared first on Travelstyle.

Source

Μοιράσου το...