Διονύσης Αλέρτας: Παλιά εμείς το bullying το λέγαμε χαβαλέ

Στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» παραχώρησε συνέντευξη ο Διονύσης Αλέρτας και αναφέρθηκε στο ατύχημα που τον οδήγησε, ενδεχομένως, να γίνει ζαχαροπλάστης και εξέφρασε και την άποψη του για το bullying.

Συγκεκριμένα, ο Διονύσης Αλέρτας ανέφερε αρχιά πως «παλιά εμείς το bullying το λέγαμε χαβαλέ. Δηλαδή στο σχολείο να μας κοροϊδέψουν, να κοροϊδέψουμε, να χτυπήσει ο ένας τον άλλον πάνω στην πλάκα για εμάς αυτό ήταν χαβαλές. Δεν μπορώ να πω ότι έχω δεχτεί bullying. Μπορεί να μου το έχουν κάνει αλλά εγώ το πήρα σαν χαβαλέ».

Το ατύχημα που τον οδήγησε, ενδεχομένως, να γίνει ζαχαροπλάστης

«Στα 18 μου θυμάμαι το ατύχημα σαν καλή ανάμνηση. Δεν θα βγω να το πουλήσω, δεν μου αρέσει να κλαίγομαι. Είχα έξι μήνες να περπατήσω και το θυμάμαι, δεν κλαίγομαι. Αν δεν είχα χτυπήσει στο ατύχημα ενδεχομένως να μην είχα γίνει ζαχαροπλάστης» είπε ο Διονύσης Αλέρτας.

Δείτε επίσης:  H Γκουίνεθ Πάλτροου έχει γενέθλια σε λίγες ημέρες - «Νιώθω καταπληκτικά στα 50 μου!»

Ο pastry chef πρόσθεσε στην συνέχεια πως: «Όταν έπεσα με τη μηχανή οι γονείς μου δεν έψαξαν τα αίτια σε άλλους παρά μόνο στο κεφάλι μου και το μυαλό μου που έφταιγε για αυτό που έπαθα. Γιατί όταν τρέχεις με μια καινούργια μηχανή, έχεις πιει λίγο παραπάνω και σαν πιτσιρικάς έχεις άγνοια κινδύνου και φόβου… Ε, το κεφάλι μου έφταιγε και κανένας άλλος».

Πηγή

Μοιράσου το...