Δέσποινα Βανδή: «Δεν έχω νιώσει αγάπη στη ζωή μου, μόνο από τα παιδιά μου»

Σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση προχώρησε η Δέσποινα Βανδή  

Την Δέσποινα Βανδή συνάντησε η Μαρία Μπακοδήμου στην εκπομπή «Γεια σου» στον ΣΚΑΪ. Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για την καριέρα της, τα παιδιά της, αλλά και για τα παιδικά της χρόνια.

Οι απαντήσεις αφοπλιστικές για όλα τα ζητήματα και ιδίως όταν ρωτήθηκε από την Μαρία Μπακοδήμου, αν έχει νιώσει αγάπη στη ζωή της «με μπλοκάρει η ερώτησή σου, γιατί καταλαβαίνω ότι δεν έχω να σου δώσω την απάντηση που μάλλον περιμένεις», είπε για να προσθέσει πως «νιώθω ότι δεν έχω εισπράξει την αγάπη όπως θα την ήθελα γενικότερα στη ζωή μου. Η πιο αγνή, ανιδιοτελής, ουσιαστική και μακροχρόνια μορφή αγάπης που έχω εισπράξει είναι από τα παιδιά μου.»

Δείτε επίσης:  Espresso Girl: Άννυ Ξαντινίδου

«Ως παιδί δε νιώθω ότι αγαπήθηκα με τον τρόπο που θα ήθελα, ούτε και ως ενήλικη αργότερα. Τώρα νιώθω ουσιαστική αγάπη» συμπληρώνει η Δέσποινα Βανδή.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης η τραγουδίστρια μίλησε και για τη σημασία των φίλων στη ζωή της. Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Για μένα οι φίλοι μου είναι πολύ μεγάλο κομμάτι της ζωής μου, τους έχω πολύ μεγάλη ανάγκη.

Όλα αυτά τα χρόνια απ’ ό,τι κι αν έχω περάσει, αν δεν είχα ουσιαστικούς φίλους δίπλα μου, θα είχα χαθεί, θα είχα χάσει τον εαυτό μου».

Μίλησε ακόμα πώς ξεκίνησε την επαγγελματική της σταδιοδρομία και ποια ήταν η πρώτη της δουελειά

Δείτε επίσης:  Πρίγκιπας Χάρι: Ο Γουίλιαμ τον «άρπαξε» δύο φορές στην κηδεία του Φιλίππου - Ο «μυστικός κωδικός» για την Νταϊάνα

Πηγή: skai.gr

Πηγή

Μοιράσου το...