Γιάννης Νταλιάνης: Φέτος πέσαν πολλές δουλειές μαζί, γίναμε λίγο μαϊντανοί – Στις Μέλισσες και τον Χαρίτο χρωστάω πολλά

Απέναντι από την Ελένη Μενεγάκη βρέθηκε καλεσμένος ο Γιάννης Νταλιάνης το μεσημέρι της Τετάρτης (02/03) στην εκπομπή Ελένη. Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στις «Άγριες Μέλισσες», την κόρη του Έλλη η οποία συμμετείχε στην «Αγάπη Παράνομη» της ΕΡΤ αλλά και την σύζυγό του, Μαριλίτα Λαμπροπούλου.

«Με ενδιαφέρει το όλον σαν ηθοποιός, γι’ αυτό και σκηνοθετώ. Πρέπει να έχεις τη δυνατότητα να εμπνέυσεις ένα σύνολο, να μπορείς να είσαι ο μεσάζων μεταξύ του μυαλού του συγγραφέα και των ηθοποιών-ερμηνευτών» είπε αρχικά ο Γιάννης Νταλιάνης σχολιάζοντας το θέμα της σκηνοθεσίας.

Η συμμετοχή της 12χρονης κόρης του, στην «Αγάπη Παράνομη»

Σχετικά με τη συμμετοχή της 12χρονης κόρης του, Έλλης, στη σειρά της ΕΡΤ «Αγάπη Παράνομη», ο Γιάννης Νταλιάνης είπε πως ήταν «μια περίεργη συγκυρία καθώς ο Νίκος ο Κουτελιδάκης ο σκηνοθέτης της σειράς που είναι η πρώτη μας συνεργασία με ρώτησε “εκείνες οι κόρες σου τι κάνουν;”. Το συζητήσαμε και με τη μητέρα της. Διάβασα το σενάριο και ανίχνευσα έναν ρόλο που θα μπορούσε να κάνει η Έλλη. Η Μαριλίτα είναι πολύ προσεκτική και σαφώς πολύ πιο επιφυλακτική. Ήταν εξασφαλισμένο το περιβάλλον, ήταν ΕΡΤ, ήταν καλοκαίρι, ήμουν παρών και όλες οι σκηνές ήταν με την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, παλιά φίλη, που δεν είναι μόνο μεγάλη ηθοποιός αλλά και εξαιρετικός άνθρωπος. Η σχέση τους θα έχει και συνέχεια. Ο τρόπος που της μίλησε, της φέρθηκε και την καθοδήγησε η Καρυοφυλλιά ήταν μοναδικός. Εμείς δεν καταφέραμε να είμαστε τόσο καλοί. Αυτοσχεδίασε, πρότεινε πράγματα» εξομολογήθηκε ο ηθοποιός.

Δείτε επίσης:  Διονύσης Αλέρτας: Παλιά εμείς το bullying το λέγαμε χαβαλέ

Πώς επιλέγει τις τηλεοπτικές του δουλειές

Σχετικά με το πώς επιλέγει τις τηλεοπτικές του δουλειές, ο Γιάννης Νταλιάνης απάντησε πως επιθυμεί να κάνει έναν μικρό αριθμό επεισοδίων για να μπορεί να συνδυάζει και το θέατρο.

«Φέτος πέσαν πολλές δουλειές μαζί, γίναμε λίγο μαϊντανοί. Φέτος βγήκαν οι καρποί από δουλειές που έγιναν σε προηγούμενο χρόνο. Στις Μέλισσες χρωστάω πολλά και τον Λευτέρη Χαρίτο. Άνοιξε ένας δρόμος και άρχισαν να με καλούν και αλλού. Αλλά θέλει ένα μέτρο», τόνισε ο ηθοποιός.

Η σύζυγός του, Μαριλίτα Λαμπροπούλου

«Πολύ δύσκολη η ερώτηση αν ήταν για να γίνει με τη Μαριλίτα. Πιστεύω ότι ναι, ήτανε απλώς δεν το ξέρουμε. Εκ των πραγμάτων επιβεβαιώνεται μέσα από τη σχέση που έχουμε την τόσο ζωντανή. Είχαμε συναντηθεί χωρίς να γνωριζόμαστε στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης και στους διαδρόμους ήμουν τότε με άλλη κοπέλα και ανταλλάξαμε ένα γεια και η κοπέλα την άλλη μέρα μου είπε ότι είναι σαν να γνωριζόμαστε χρόνια» είπε για την σύζυγο του, Μαριλίτα Λαμπροπούλου.

Δείτε επίσης:  H Julia Roberts φόρεσε ένα φόρεμα με το πρόσωπο του George Clooney και έγινε viral

Πηγή

Μοιράσου το...