ΒΕΝΙΔΗΣ | Με τα γκολ σε Πορτογαλία και Βέλγιο

Με τα γκολ Πορτογαλία και Βέλγιο


Καλημέρα, και καλά κέρδη σε όλους!

Μετά τις απαραίτητες ανάσες επιστρέφουμε στην δράση με γεμάτη στήλη αν και κλασικά Παρασκευή χωρίς πολλές επιλογές. Παρ όλα αυτά στην διαλογή βγήκαν πέντε σημεία σε μια δυάδα και τρία Bonus Bets.

Εχθές είχαμε και τους δεύτερους ημιτελικούς για το Κύπελλο Ελλάδας. Μέχρι και τρία λεπτά πριν το τέλος του αγώνα, ο Άρης κρατούσε στα χέρια του το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Κυπέλλου, αφού από το 54’ ο Γκάμα είχε δώσει σκορ πρόκρισης στον Άρη.

Στο 87’, όμως, ο Ανδρέας Μπουχαλάκης ή αλλιώς “Φαντομάς” έκλεψε την μπάλα από τον Χουλιάν Κούεστα και σε κενή εστία διαμόρφωσε το τελικό 1-1 στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Στο άλλο παιχνίδι η ΑΕΚ βρέθηκε μπροστά σε μια τεράστια αποτυχία, αλλά κατάφερε διά πυρός και σιδήρου να πάρει την πρόκριση στους «4» του κυπέλλου Ελλάδας. Ο Βόλος επικράτησε 1-0 στη ρεβάνς των προημιτελικών, αλλά δεν μπόρεσε να ανατρέψει το εις βάρος του 4-2 του πρώτου αγώνα.

Δείτε επίσης:  Στον ΠΑΟΚ ο Γιάνκοβιτς

Ας δούμε το σημερινό μικρό είναι η αλήθεια στοιχηματικό κουπόνι και τα πιο σημαντικά παιχνίδια που περιλαμβάνει.

Στην Γερμανία ένα παιχνίδι για την Bundesliga σήμερα ανάμεσα στην παραπαίουσα Σάλκε και την Μάιντς. Στην Σάλκε είχαμε και αλλαγή προπονητή πριν λίγες μέρες με τον Γραμμοζη να αναλαμβάνει τα ηνία του Γερμανικού συλλόγου. Ενώ στην Ισπανία έχουμε μία αναμέτρηση το Βαλένθια-Βιγιαρεαλ στις 22:00.

Σήμερα θα ασχοληθούμε με δυο παιχνίδια σε Πορτογαλία και Βέλγιο. Στις 21:45 στο Βέλγιο Σαρλερουά-Σίντ Τρούιντεντ ενώ στις 22:45 στην Πορτογαλία Σπόρτινγκ-Σάντα Κλάρα. Ενώ στην στήλη # boNUs bets θα ασχοληθούμε με την Championship στην Αγγλία, την La Liga 2 στην Ισπανία και την Budensliga.

Δείτε εδώ όλα τα σημερινά προγνωστικά του in2sports

Στο Βέλγιο στις 21:45 Σαρλερουα-Σίντ Τρούιντεντ. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 11η θέση με 39 βαθμούς αλλά όχι μακριά από τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. Την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκαν με 2-1 στην έδρα τους από την Γκένκ.

Δείτε επίσης:  Κίνηση τώρα: «Κόλαση» οι δρόμοι σε όλη την Αττική - Ποιους δρόμους πρέπει να αποφύγετε

Η Σίντ Τρούιντεντ βρίσκεται χαμηλά στην βαθμολογία με 31 βαθμούς στην 15η θέση και δεν αισθάνεται άνετα μιας και απέχει μόλις τέσσερις βαθμούς από τα μπαράζ. Την προηγούμενη αγωνιστική έχασε στην έδρα της από την Εουπέν και αυτή ήταν η τέταρτη ήττα στα πέντε τελευταία παιχνίδια.

Δεν βρίσκονται μακριά οι δυο ομάδες σε δυναμική, και η φόρμα τους στα τελευταία παιχνίδια είναι σχεδόν ίδια. Και οι δυο χρειάζονται βαθμούς για διαφορετικούς λόγους, με τις άμυνες τους να εκτίθενται εύκολα θα επιλέξουμε το Οver 2.5 σε απόδοση 1.80

Ακολούθησε μας εδώ στο Facebook

Στις 22:45 στην Πορτογαλία Σπόρτινγκ Λισαβώνας-Σάντα Κλάρα. Η ομάδα του Ρούμπεν Αμορίμ έτσι όπως παίζει δείχνει νια μην έχει αντίπαλο. Την προηγούμενη αγωνιστική πήρε λευκή ισοπαλία από την Πόρτο στο Ντραγκάο και παρέμεινε μόνη πρώτη στον βαθμολογικό πίνακα.

Δείτε επίσης:  Live Chat τα αποτελέσματα σε Super League 2 και Γ’ Εθνική

Η Σάντα Κλάρα με σκαμπανεβάσματα αλλά μαζεύοντας βαθμούς στα τελευταία παιχνίδια καταφέρνει να βρίσκεται στην 7η θέση ξεμπερδεύοντας όπως όλα δείχνουν από την υπόθεση παραμονή. Την προηγούμενη αγωνιστική κέρδισε στην έδρα της την Πάσος Φερέιρα.

Επιλογή στην αναμέτρηση το Οver 2.5 σε απόδοση 1.95

 

# boNUs Bets

21:30 | BUDENSLIGA | ΣΑΛΚΕ-ΜΑΙΝΤΣ

2-3 Goal (1.85)

21:45 | CHAMPIONSHIP | XANΤΕΡΣΦΙΛΝΤ-ΚΑΡΝΤΙΦ

Goal-Goal (1.90)

22:00 | LA LIGA 2 | ΕΣΠΑΝΙΟΛ-ΟΒΙΕΔΟ

1Χ & Οver 1.5 Goal  (1.60)

 


Με τα γκολ Πορτογαλία και Βέλγιο

Γίνε μέλος εδώ και εδώ στις στοιχηματικές μας ομάδες στο facebook

The post ΒΕΝΙΔΗΣ | Με τα γκολ σε Πορτογαλία και Βέλγιο appeared first on in2sports.

Μοιράσου το...