ΒΕΝΙΔΗΣ | Λατινοαμερικάνικες ισοπαλίες σε Αργεντινή και Βραζιλία

Λατινοαμερικάνικες ισοπαλίες σε Αργεντινή και Βραζιλία


Καλημέρα και καλά κέρδη!

Επιστροφή για την στήλη μετά απο ένα απαραίτητο μικρό διάλειμμα και εν όψη αγώνων εθνικών ομάδων στα πλαίσια της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ του Κατάρ. Δεν θα ασχοληθούμε σήμερα με τα προκριματικά στην στήλη, όμως υπάρχουν αρκετές προτάσεις στο in2sports.gr για τους αγωνες των προκριματικών του Καταρ της Παρασκευής στα “Σημεία Ημέρας”

Δες εδώ όλα τα σημερινά  ΣΗΜΕΙΑ ΗΜΕΡΑΣ

Me δυο παιχνίδια απο την Λατινική Αμερική θα ασχοληθούμε σήμερα και συγκεκριμένα απο την Liga Profesional της Αργεντινής και την Serie Β της Βραζιλίας. Στην Αργεντινή θα μας απασχολήσει η αναμέτρηση στις 22:45 Σεντράλ Κόρντομπα-Ουρακάν ενώ στην Βραζιλια  λίγο μετά τα μεσάνυχτα στις 01:00 Μποταφόγκο-CRB.

 

22:45 | ΣΕΝΤΡΑΛ ΚΟΡΝΤΟΜΠΑ-ΟΥΡΑΚΑΝ | Liga Profesional


ΣΕΝΤΡΑΛ ΚΟΡΝΤΟΜΠΑ

Οι γηπεδούχοι έρχονται απο τρείς συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα, δύο εκτός και μία εντός έδρας. Η ομάδα του Σέρζιο Ρόντινα βρίσκεται στην 25η και προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με ρεκόρ 2-5-7 σε 14 παιχνίδια και 11 βαθμούς. Επιθετικά είναι αξιοπρεπής και βρίσκει εύκολα δίχτα (και απο άλλες ομάδες που βρίσκονται ψηλότερα στην βαθμολογία) αμυντικά όμως υπάρχει θέμα με 20 γκολ παθητικό σε 14 παιχνίδια.

Δείτε επίσης:  Εl Mundo: Τα απίστευτα bonus που υπάρχουν στο συμβόλαιο του Νεϊμάρ

ΟΥΡΑΚΑΝ

Η Ουρακάν κλασσικά κλειστή και “αντιτουριστική” ομάδα της Αργεντινής βρίσκεται στο μέσο του βαθμολογικού πίνακα με 19 βαθμούς σε 14 αγωνιστικές και την 12η θέση. Την προηγούμενη αγωνιστική κέρδισε την Άρσεναλ Σαράντι με 1-0 στην έδρα της φτάνοντας στην 2η σερί νίκη της μετά και την νίκη με το ίδιο σκορ απέναντι στην Νιου Όλντ Μπόις εκτός έδρας. Πρόβλημα στην επίθεση με μόλις 10 τέρματα αλλά με την 2η καλύτερη άμυνα της Liga Profesional με 8 γκολ παθητικό

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Δύσκολο παιχνίδι για τους γηπεδούχους απέναντι σε μία απο τις πιο κλειστές άμυνες του πρωταθλήματος. Η Ουρακάν δείχνει πιο σοβαρή φέτος και προσηλωμένη αμυντικά όπως συνηθίζει. Οι γηπεδούχοι θέλουν να βάλουν στοπ στο σερί των ηττών ενώ οι φιλοξενούμενοι να συνεχίσουν με ένα καλό αποτέλεσμα. Πιθανό φυσικά το Under στην αναμέτρηση αλλά πολύ χαμηλά.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Χ (3.10)

 

Λατινοαμερικάνικες ισοπαλίες σε Αργεντινή και Βραζιλία

Δείτε επίσης:  ΦΟΥΝΤΟΥΛΑΚΗΣ | Ποντάρισμα στους φιλοξενούμενους 

 

01:00 | ΜΠΟΤΑΦΟΓΚΟ-CRB | Serie B


ΜΠΟΤΑΦΟΓΚΟ

Η Μποταφόγκο προσπαθεί να επιστρέψει στην Serie A και τα πάει εξαιρετικά φέτος. Βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας (οι πρώτες τέσσερις ανεβαίνουν στην Serie A) με 48 βαθμούς σε 28 αγωνιστικές. Την προηγούμενη αγωνιστική για την Serie B ηττήθηκε απο την Αβαί σε ένα παιχνίδι που προηγήθηκε στο 49ο λεπτό αλλά ισοφαρίστηκε και τελικά έχασε και τον έναν βαθμό στο 79ο λεπτό.

CRB

Η φιλοξενούμενη είναι και αυτή πολύ κοντά στις πρώτες τέσσερις θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Βρίσκεται στην 5η θέση και ισοβαθμεί με την σημερινή της αντίπαλο με 48 βαθμούς. Την προηγούμενη αγωνιστική ήρθε ισόπαλη χωρίς σκορ με την CSA.

Δείτε επίσης:  Ολυμπιακός: Οριστικές εξελίξεις με Χολέμπας

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Πολύ δυνατή αναμέτρηση στην 2η κατηγορία της Βραζιλίας μιας και θα συναντηθεί η καλύτερη εντός έδρας ομάδα (Μποταφόγκο) με την καλύτερη εκτός έδρας (CRB). Και οι δύο θέλουν την νίκη αλλά σε περίπτωση ήττας ο ηττημένος πέφτει στην πέμπτη θέση ενώ ο νικητής ανεβαίνει δεύτερος. Πιθανώς να αλληλεξουδετερωθούν και να συνεχίσουν παρακάτω χέρι-χέρι.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Χ (3.20)

 


21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

 

The post ΒΕΝΙΔΗΣ | Λατινοαμερικάνικες ισοπαλίες σε Αργεντινή και Βραζιλία appeared first on in2sports.

Μοιράσου το...