ΒΕΝΙΔΗΣ | Δυάδα σε απόδοση 4.20 σε Ισπανία και Ολλανδία

Δυάδα σε απόδοση 4.20 σε Ισπανία και Ολλανδία


Καλημέρα, και καλά κέρδη σε όλους!

Επιστροφή σήμερα για την στήλη εν μέσω αγώνων για την προκριματική φάση του Μουντιάλ του Κατάρ το 2022, αλλά η στήλη δεν θα ασχοληθεί με παιχνίδια προκριματικών και γενικότερα τα παιχνίδια εθνικών ομάδων δεν μας συγκινούν ιδιαίτερα.

Εκτός των παιχνιδιών των εθνικών ομάδων υπάρχουν αρκετές επιλογές για όποιον δεν θέλει να ασχοληθεί με αυτά. Η εθνική μας ομάδα δίνει ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι απέναντι στο Κόσσοβο και μετά την νίκη των Σουηδών απέναντι στην Ισπανία η ανάγκη για νίκη και τους τρείς βαθμούς κρίνεται επιτακτική.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Τζον Φαν’τ Σχιπ στις δηλώσεις του τόνισε: ” Κάθε ματς είναι σημαντικό. Παίξαμε με το Κόσοβο δύο φόρες αλλά ήταν άλλα ματς με διαφορετικά ρόστερ. Δεν συγκρίνονται τα παιχνίδια αυτά. Το σημαντικό είναι ν’ ακολουθήσουμε την τακτική μας. Το Κόσοβο είναι καλή ομάδα και πρέπει να είμαστε ταπεινοί.

Αν είμαστε καλύτεροι πρέπει να το δείξουμε στο γήπεδο. Παίξαμε με την Αρμενία πριν δύο χρόνια νικήσαμε και τώρα οδηγούν τον όμιλό τους. Το ίδιο και με την Σλοβενία. Οι διαφορές είναι μικρές και πρέπει να είμαστε άριστα προετοιμασμένοι γιατί θα είναι ένα δύσκολο ματς.”

Δείτε επίσης:  Νέα δεδομένα στο ωράριο των σούπερ μάρκετ και καταστημάτων

Πάμε στα δικά μας, σήμερα λοιπόν οι επιλογές μας έχουν να κάνουν με παιχνίδια από την Segunda Division της Ισπανίας και την Eerste Divisie της Ολλανδίας. Στην Ισπανία θα ασχοληθούμε με το παιχνίδι της Μπούργος με την Ρεάλ Βαγιαδολίδ και στην Ολλανδία με το παιχνίδι της Ντόρτρέχτ με την Φένλο.

Στις 17:00 στην Segunda Division Μπούργος-Ρεάλ Βαγιαδολίδ.

Οι γηπεδούχοι έρχονται από ήττα την προηγούμενη αγωνιστική απέναντι στην Ειμπάρ σε ένα παιχνίδι που το έπαιξαν στα ίσια και κράτησαν μέχρι το 76ο λεπτό οπού και δέχτηκαν το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης από τον Ζοσέ Κόρπάς. Οι νεοφώτιστοι όπως ήταν αναμενόμενο βρίσκονται χαμηλά στην βαθμολογία μετά από τις τρεις πρώτες αγωνιστικές με 2 ήττες και 1 ισοπαλία με έναν μόλις βαθμό.

Δείτε επίσης:  Γ’ Εθνική: Κλήρωση χωρίς ομάδες Super League 2 – Όλο το πρόγραμμα των ομίλων

Η Βαγιαδολίδ ξεκίνησε δυνατά την φετινή της περιπέτεια στην Segunda με δυο νίκες και μία ισοπαλία μαζεύοντας ήδη 7 βαθμούς. Την προηγούμενη αγωνιστική κέρδισε εκτός έδρας την Λούγκο με 2-0 αν και έπαιξε με παίχτη λιγότερο από το 38ο λεπτό.

Εκτίμηση: Σαφώς και φαβορί στην αναμέτρηση είναι οι φιλοξενούμενοι με την διαφορά ποιότητας να είναι μεγάλη για τα δεδομένα της κατηγορίας… αλλά μιλάμε για Segunda Division οπότε τα φαβορί… πάνε περίπατο, αλλά το 2.25 είναι πολύ μεγάλο για να αγνοηθεί. Η Βαγιαδολίδ με συντελεστή τερμάτων 5-1 μπορεί να φύγει με το διπλό εμείς όμως θα πάμε πιο συνετά με κάλυψη.

Επιλογή στην αναμέτρηση το 2Χ & Over 1.5 σε απόδοση 2.00

 

 

Στην Ολλανδία στις 21:00 Ντόρντρεχτ-Φένλο.

Οι γηπεδούχος την προηγούμενη αγωνιστική έχασε εκτός έδρας από την Τοπ Ος πολύ εύκολα με 3-0 σκορ σε ένα παιχνίδι που είχε ναι μεν την κατοχή ήταν όμως αρκετά φλύαρη. Μετά από τέσσερα παιχνίδια βρίσκετε στην 15η θέση με 5 βαθμούς μετά από 2 ισοπαλίες, μία ήττα και μία νίκη.

Δείτε επίσης:  Χάντμπολ Εθνική γυναικών: Οι κλήσεις για τους αγώνες με Γερμανία και Ολλανδία

Η Φένλο και αυτή δεν ξεκίνησε καλά την φετινή της προσπάθεια και μετά από τέσσερα χρόνια στην Eredivisie φέτος καλείτε να ανταπεξέλθει στο δύσκολο πρωτάθλημα της Ereste Divisie με σκοπό να επανέλθει στην 1η κατηγορία. Μετά από τέσσερις αγωνιστικές βρίσκεται μια θέση κάτω από την Ντόρτνρεχτ με 4 βαθμούς με μία νίκη, μία ισοπαλία και 2 ήττες.

Εκτίμηση: Δύσκολο παιχνίδι και για τις δύο, αλλά η Φένλο αποτυπώνεται στο σετ των αποδόσεων σαν φαβορί. Και οι δύο παλεύουν, σκοράρουν αλλά και δέχονται εύκολα γκολ (ο συντελεστής τερμάτων για την Ντόρντρεχτ 5-7 ενώ για την Φένλο 5-6).

Επιλογή στην αναμέτρηση το 2Χ & Goal-Goal σε απόδοση 2.10

 


Δυάδα σε απόδοση 4.20 σε Ισπανία και Ολλανδία

in2BET γίνε μέλος στην στοιχηματική μας ομάδα

The post ΒΕΝΙΔΗΣ | Δυάδα σε απόδοση 4.20 σε Ισπανία και Ολλανδία appeared first on in2sports.

Μοιράσου το...