ΒΕΝΙΔΗΣ | Δυάδα με γκολ σε Ιταλία και Πορτογαλία

Δυάδα με γκολ σε Ιταλία και Πορτογαλία


Καλημέρα, και καλά κέρδη σε όλους!

Συνεχίζουμε τρίτη συνεχόμενη μέρα προσπαθώντας να βρούμε “στοιχηματικό ρυθμό”. Η αρχή της εβδομάδας παραδοσιακά δεν έχει πολλές επιλογές κυρίως στα μεγάλα πρωταθλήματα και συνήθως κρύβει παγίδες. Προσεχτικά λοιπόν έγινε η σημερινή μας επιλογή με μια δυάδα σε Ιταλία και Πορτογαλία.

Στις χθεσινές μας προβλέψεις πέρασε το Goal-Goal στο Olympico της Ρώμης, ενώ το παιχνίδι ανάμεσα σε Νίς και Μαρσέιγ διακόπηκε στο 74ο λεπτό λόγω επεισοδίων και ενώ η Νις βρισκόταν μπροστά στο σκορ με 1-0. Οι οπαδοί της Νις έριξαν μπουκάλι και άλλα αντικείμενα στον Ντιμίτρι Παγιέ που ήταν έτοιμος να εκτελέσει ένα κόρνερ.

Δείτε εδώ όλα τα σημερινά προγνωστικά του in2sports

Ο μεσοεπιθετικός της Μαρσέιγ σήκωσε το μπουκάλι και το πέταξε πίσω στις κερκίδες όπου βρίσκονται φίλοι των γηπεδούχων. Η κίνηση είχε ως αποτέλεσμα δεκάδες οπαδοί της Νις να εισβάλουν στον αγωνιστικό χώρο, παρά την προσπάθεια των ανθρώπων ασφαλείας αλλά και ποδοσφαιριστών της Νις, με σκοπό να επιτεθούν στον Παγιέ αλλά και άλλους παίκτες της Μαρσέιγ. Η διαιτητική ομάδα μαζί με τις δυο ομάδες επέστρεψαν στα αποδυτήρια και η αναμέτρηση διακόπηκε.

Δείτε επίσης:  Live Chat ΟΦΗ-Ιωνικός

Στην Ιταλία ξεχωρίζει το παιχνίδι της Σαμπντόρια απέναντι στην Μιλάν στις 21:45 ενώ στην Πορτογαλία η αναμέτρηση της Μποαβίστα με την Ευρωπαία Σάντα Κλάρα στις 23:15 και αυτά θα είναι τα δύο παιχνίδια που θα μας απασχολήσουν σήμερα.

Αθλητική Ενημέρωση απο όλα τα Σπορ, Απόψεις, Προγνωστικά Στοιχήματος, Αναλύσεις

Στις 21:45 στην Serie A Σαμπντόρια-Μίλαν.

Η Σαμπντόρια του Ρομπέρτο Ντ’Αμβέρσα ξεκινά την φετινή Serie A με την ελπίδα μιας καλύτερης πορείας από την περσινή που κατέκτησε την 9η θέση με 52 βαθμούς σε 38 αγωνιστικές. Χωρίς προβλήματα η Σαμπντόρια που έδωσε 2 φιλικά και ένα παιχνίδι για το Coppa Italia σημειώνοντας ισάριθμες νίκες.

Η Μιλάν του Στέφανο Πιόλι θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς και του Φρανκ Κεσιέ. Η Μιλάν έδωσε πέντε φιλικά με Ρεάλ,Παναθηναϊκό, Μοντένα, Βαλένθια και Νίς σημειώνοντας 2 νίκες 2 ισοπαλίες και 1 ήττα.

Δείτε επίσης:  Οι γιατροί έχουν λιγότερη ενσυναίσθηση για τη διαχείριση του πόνου στις νυχτερινές βάρδιες - μελέτη

Εκτίμηση: Δύσκολο ξεκίνημα και για τους δύο που σαφώς θα προτιμούσαν υποδεέστερους αντιπάλους για το πρώτο παιχνίδι της χρονιάς. Παρόλα αυτά είναι ένα παιχνίδι που μετά τα αποτελέσματα του σαββατοκύριακου στην Serie A δίνει και στις δύο έξτρα κίνητρο για ένα καλό ξεκίνημα.

Επιλογή στην αναμέτρηση το Goal-Goal στο 1.65

ΠΑΤΑ ΕΔΩ… και γίνε μέλος της ομάδας το in2sports στο Facebook
Στις 23:15 στην Πορτογαλία Μποαβίστα-Σαντα Κλάρα.
Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν με μια νίκη και μία ήττα φέτος την Primeira Liga. Την πρώτη αγωνιστική έχασαν από την Ζίλ Βιθέντε με 3-0 εκτός έδρας ενώ την δεύτερη αγωνιστική κέρδισαν με το ίδιο σκορ στην έδρα τους την Πάσος Φερέιρα.
Η Σάντα Κλάρα ξεκίνησε με ήττα στην Τοντέλα με 3-0 ενώ την δεύτερη αγωνιστική πήρε ισοπαλία με 2-2 στην έδρα της από την Μορειρένσε. Η Σάντα Κλάρα κέρδισε επίσης στην έδρα της την Παρτίζαν με 2-1 για τα προκριματικά του Conference League και θα πάει για να διεκδικήσει την πρόκριση από θέση ισχύος στο δεύτερο παιχνίδι στην Σερβία.
Εκτίμηση: Η Μποαβίστα ξεκίνησε πάλι με σκαμπανευάσματα φέτος και για έναρξη πρωταθλήματος είναι από την μία λογικό αν θέλει να κάνει μια επιτυχημένη χρόνια και διεκδικήσει μια Ευρωπαϊκή θέση θα πρέπει να βρει γρήγορα τις ισορροπίες της. Από την άλλη η Σάντα Κλάρα σίγουρα θα έχει στο μυαλό της τον επαναληπτικό με την Παρτιζαν στην Σερβία και πιθανός αυτό την αποσυντονίσει.
Επιλογή στην αναμέτρηση το 1Χ & Over 1.5 σε απόδοση 1.85

Δυάδα με γκολ σε Ιταλία και Πορτογαλία
in2BET γίνε μέλος στην στοιχηματική μας ομάδα

The post ΒΕΝΙΔΗΣ | Δυάδα με γκολ σε Ιταλία και Πορτογαλία appeared first on in2sports.

Μοιράσου το...