Βασίλης Τόπαλος: Έρευνα για ανθρωποκτονία από πρόθεση -Νέες καταθέσεις

Συνεχίζεται η έρευνα για τον θάνατο του 16χρονου πυγμάχου, Βασίλη Τόπαλου. Ο εισαγγελέας εξετάζει το ενδεχόμενο να υπήρξε ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τις συνθήκες θανάτου του 16χρονου πυγμάχου, Βασίλη Τόπαλου, μετά από τραυματισμό στο γυμναστήριο, ενώ οι Αρχές ερευνούν το ενδεχόμενο ανθρωποκτονίας.

Ο νεαρός πυγμάχος στις 16 Δεκεμβρίου έχασε τις αισθήσεις του μέσα σε γυμναστήριο όπου βρισκόταν στην Καλλιθέα και μερικές ημέρες αργότερα, έφυγε από τη ζωή καθώς δεν κατάφερε ποτέ να επανέλθει από την πολύ σοβαρή κατάσταση στην οποία είχε διακομιστεί σε νοσοκομείο.

Για τον θάνατο του πυγμάχου στην υποδιεύθυνση Αθλητικής Βίας της ΓΑΔΑ έχουν δώσει καταθέσεις 14 άτομα, ενώ σημαντικά θα είναι τα ευρήματα από τις εργαστηριακές εξετάσεις. Ο ιδιοκτήτης του γυμναστηρίου στον Ταύρο έδωσε ξανά κατάθεση και του ζητήθηκε η λίστα και τα ονόματα όλων των αθλητών, όλων των πυγμάχων που βρέθηκαν στο γυμναστήριο από την 1η Δεκεμβρίου.

Δείτε επίσης:  «Τι είναι για εσένα ο Κρατερός»; Η απάντηση που έδωσε η Καραβάτου για τον πρώην σύζυγό της

Τέσσερις ακόμα καταθέσεις

Στο μεταξύ, ολοκληρώθηκαν και οι καταθέσεις τεσσάρων ακόμη πυγμάχων, οι οποίοι βρίσκονταν στο γυμναστήριο την ημέρα που έγινε το μοιραίο με τον 16χρονο.

Οι αθλητές έδωσαν πληροφορίες για το τι ακριβώς συνέβη εκείνη την ημέρα, ενώ στο τέλος της εβδομάδας αναμένεται να ολοκληρωθεί η έρευνα με τα τελικά αποτελέσματα από τον ιατροδικαστή Πειραιά.

Την υπόθεση ερευνά ο αθλητικός εισαγγελέας Αθηνών, Κώστας Σπυρόπουλος, ο οποίος εξετάζει την πιθανότητα να υπάρχει ανθρωποκτονία από πρόθεση με ενδεχόμενο δόλο.

Σχετικές ειδήσεις

Source

Μοιράσου το...