Α1 Πόλο Γυναικών: Τέλος η Μελιδώνη από τον ΝΟ Βουλιαγμένης

Γυρίζει σελίδα ο ΝΟ Βουλιαγμένης που ανακοίνωσε τη λύση συνεργασίας με την προπονήτρια της γυναικείας ομάδας πόλο, Άντι Μελιδώνη.

Η πρώην αρχηγός του ΝΟΒ, η οποία έχει υπηρετήσει τον σύλλογο από σχεδόν κάθε πιθανό πόστο, ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της πρώτης ομάδας το καλοκαίρι του 2020, διαδεχόμενη την -νυν ομοσπονδιακή προπονήτρια- Αλεξία Καμμένου.

Η Άντι Μελιδώνη δεν κατάφερε να επαναφέρει την ομάδα της Βουλιαγμένης στους τίτλους, ενώ τη σεζόν που ολοκληρώθηκε έμεινε για πρώτη φορά εκτός τελικών, καθώς ηττήθηκε στους ημιτελικούς από τη Γλυφάδα και περιορίστηκε στην τρίτη θέση της Α1 γυναικών. Έτσι οι διοικούντες την ομάδα αποφάσισαν να πάρουν «διαζύγιο» με την Ελληνίδα προπονήτρια, χωρίς ωστόσο να θέλουν να την απομακρύνουν από τον σύλλογο.

Δείτε επίσης:  Κίνδυνος να χάσει τον τελικό του Champions League η Κωνσταντινούπολη

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΝΟΒ αναφέρει:

«Η Διοίκηση του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με την προπονήτρια της γυναικείας ομάδας, Άντι Μελιδώνη. Η Άντι Μελιδώνη καθοδήγησε τη γυναικεία ομάδα του Ομίλου τα προηγούμενα δύο έτη, συνεχίζει να αποτελεί κεφάλαιο για τον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης και παραμένει κομμάτι της οικογένειάς μας. Την ευχαριστούμε πάρα πολύ για την εώς τώρα προσφορά της, την αφοσίωσή της όλα αυτά τα χρόνια και επιθυμία όλων μας είναι να μείνει κοντά στον Ν.Ο. Βουλιαγμένης».

Πηγή

Μοιράσου το...