Αφιέρωμα Onsports: Το 51ο θεαματικό και αμφίρροπο πρωτάθλημα της Volley League γυναικών

Το 51ο πρωτάθλημα της Volley League γυναικών ανοίγει την «αυλαία» του σήμερα Σάββατο 9 Οκτωβρίου και το Onsports σας παρουσιάζει τους 14 διεκδικητές του τίτλου!

Το πρώτο… σερβίς για το πιο όμορφο και άκρως συναρπαστικό πρωτάθλημα είναι προγραμματισμένο για σήμερα στις 6μ.μ. και οι 14 ομάδες της μεγάλης κατηγορίας θα «παλέψουν» σκληρά για τον τίτλο, με τα προγνωστικά για το ποιος θα αναδειχθεί Πρωταθλητής να ποικίλουν!

Τηλεοπτικά μπορεί η Volley League Γυναικών να μην έχει ακόμη «στέγη» κάτι που αποτελεί δυσφήμηση για το ίδιο το άθλημα, ωστόσο ελπίζουμε έστω στην ύστατη στιγμή οι παράγοντες των ομάδων να σκεφτούν το καλό του ελληνικού βόλεϊ και να κάτσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, ούτως ώστε να βρεθεί μια λύση εκτός από τα… livestreaming.

Δείτε επίσης:  ΥΠΑΑΤ: Ψηφιακή βεβαίωση εγγραφής στο Μητρώο Αγροτών και Αγροτικών Εκμεταλλεύσεων

Το μόνο σίγουρο είναι πως πρόκειται για το πιο ανταγωνιστικό και αμφίρροπο πρωτάθλημα των τελευταίων ετών, με τις τέσσερις μεγαλύτερες ομάδες της χώρας Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ να ξεχωρίζουν και να χαρίζουν την δική τους όμορφη αντιπαλότητα και στο βόλεϊ γυναικών.

Διαβάστε περισσότερα στο Onsports.gr

Source

Μοιράσου το...