Απόλλων Π.-Ζούμπος: «Περιμένουμε τον κόσμο στο γήπεδο με την Λάρισα»

Ο Φώτης Ζούμπος φανερώνει τις σκέψεις του για την αναμέτρηση του Απόλλωνα με την Λάρισα

Την βοήθεια του κόσμου θέλουν στον Απόλλωνα στο παιχνίδι του Σαββάτου (18/12, 17:00) στο γήπεδο τους με αντίπαλο την Λάρισα.

Ο Φώτης Ζούμπος και οι συμπαίκτες του θέλουν να ξεπεράσουν το εμπόδιο της Θεσσαλικής ομάδας, κάνοντας άλλο ένα βήμα για την υλοποίηση των στόχων τους.

To blog του Φώτη Ζούμπου στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

Γεια σας,

Την προηγούμενη αγωνιστική είχαμε τη δυνατότητα να τεστάρουμε τις δυνάμεις απέναντι σε μία από τις κορυφαίες και πιο φορμαρισμένες ομάδες της Ευρώπης. Ο Ολυμπιακός έκανε το παιχνίδι του και με πολυφωνία στην επίθεση πήρε τη νίκη. Από την πλευρά μας θεωρώ ότι ήμασταν ανταγωνιστικοί σε όλη τη διάρκεια.

Δείτε επίσης:  Ευρωπαϊκό στίβου: Πρωταθλητής Ευρώπης στα 35χλμ βάδην ο Ισπανός, Λόπεθ - Εγκατέλειψε ο Παπαμιχαήλ

Δοκιμάσαμε πράγματα και μέχρι το τέλος του αγώνα είχαμε την ευκαιρία να διεκδικήσουμε κάτι παραπάνω. Ο Ολυμπιακός έβγαλε καλές άμυνες και πήρε τη διαφορά. Γνωρίζαμε τις δυσκολίες του αγώνα, αλλά παίξαμε όσο καλύτερα μπορούσαμε.
Όσο περνάει ο καιρός βελτιωνόμαστε περισσότερο. Όμως το παιχνίδι του Σαββάτου είναι πολύ κομβικό. Ο στόχος είναι ξεκάθαρος και η νίκη είναι μονόδρομος. Η Λάρισα έχει μία νίκη και θα έρθει να παίξει τα ρέστα της το Σάββατο.

Έχουμε τον ίδιο στόχο, οπότε θα πρέπει να παρουσιαστούμε 100% έτοιμοι. Είναι επικίνδυνο παιχνίδι και η Λάρισα θα παρουσιαστεί με δύο νέους παίκτες. Θα πρέπει να σταματήσουμε τα καλά στοιχεία της και να επιτεθούμε στις αδυναμίες της. Για να γίνει αυτό θέλουμε για άλλη μια φορά ο κόσμος να δώσει το παρών στο γήπεδο .

Δείτε επίσης:  Βολές Μουρίνιο στον Μπέιλ: «Στην Τότεναμ στα μεγάλα ματς δεν έκανε τίποτα»

Όλοι γνωρίζουν τη σημασία του αγώνα και θέλουμε τη στήριξή του γεμίζοντας το γήπεδο ακόμα μια φορά. Η ώθηση που θα μας δώσει και η πίεση που θα βάλει στον αντίπαλό μας θα είναι καθοριστικής σημασίας. Περιμένουμε τον κόσμο μας να γεμίσει το γήπεδο!

Πηγή

Μοιράσου το...