Αποκλεισμός για Τσιτσιπά στο Αμβούργο

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αποχαιρέτησε το τουρνουά του Αμβούργο, καθώς ηττήθηκε με 2-1 στα σετ από τον Κραΐνοβιτς.

Φινάλε για τον Στέφανο Τσιτσιπά στο τουρνουά του Αμβούργου. Ο Έλληνας τενίστας μπορεί να προηγήθηκε, αλλά το τέλος του αγώνα ήταν πικρό κόντρα στον Κραΐνοβιτς, καθώς ηττήθηκε με 2-1 (6-3, 1-6, 3-6) στα σετ και η πορεία του ολοκληρώθηκε στα προημιτελικά.

Με αυτόν τον τρόπο έχασε την ευκαιρία ο 22χρονος άσος να διεκδικούσε την κατάκτηση της τρίτης θέσης στον κόσμο, στην οποία θα ανέβαινε, εφόσον σήκωσε το τρόπαιο την Κυριακή.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε πολύ δυνατά για τον Τσιτσιπά, που βρέθηκε να προηγείται με 4-0 στο πρώτο σετ, δίχως ουσιαστικά να αισθανθεί. Κάτι που συνέβη στο πέμπτο game, το οποίο πήρε ξανά ο ίδιος, αλλά με δυσκολία. Ο Σέρβος αντέδρασε και μείωσε σε 5-3 και στο τέλος πανηγύρισε ο Τσιτσιπάς το 1-0 στα σετ.

Δείτε επίσης:  Αστέρας Τρίπολης: Επτά νέοι επαγγελματίες στους Αρκάδες (photos)

Ο Κραΐνοβιτς όμως μπήκε δυναμικά στο δεύτερο σετ και ουσιαστικά συνέχισε από το σημείο που είχε μείνει στο προηγούμενο, έπαιξε σε άλλο ρυθμό και κυριαρχώντας ισοφάρισε σε 1-1.

Στο επόμενο και τελευταίο σετ, έκανε το break νωρίς, ενώ στη συνέχεια εκμεταλλεύτηκε το σερβίς του γράφοντας το 3-1. Ο Κραΐνοβιτς ήταν αφεντικό και στη συνέχεια του σετ και δικαίως έκανε το 2-1.

The post Αποκλεισμός για Τσιτσιπά στο Αμβούργο appeared first on in2sports.

Μοιράσου το...