Ανατροπή – θρίλερ με τον θάνατο του 12χρονου Άρτσι: «Δεν πέθανε από challenge στο TikTok»

Ανατροπή στην υπόθεση θανάτου του 12χρονου Άρτσι, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το περασμένο καλοκαίρι και απασχόλησε όλη τη Βρετανία καθώς το παιδί είχε εντοπιστεί στο σπίτι του με ένα πανί τυλιγμένο στο κεφάλι του και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο εγκεφαλικά νεκρό.

Η μητέρα του υποστήριξε ότι το παιδί της μάλλον συμμετείχε σε κάποια διαδικτυακή πρόκληση μέσω του TikTok, όπου οι συμμετέχοντες προκαλούν ασφυξία στον εαυτό τους.

Ωστόσο, τα δεδομένα φαίνεται πως έχουν ανατραπεί ανατρέπονται. Σύμφωνα με τον Guardian η ιατροδικαστική εξέταση και τα δεδομένα από το κινητό του παιδιού δεν δείχνουν τη συμμετοχή του σε κάποιο challenge. Μάλιστα, φέρεται δείχνουν ότι ο μικρός Archie είχε κακή διάθεση.

Δείτε επίσης:  Σωτήρης Τσιόδρας: Προσοχή στις ηλικίες 20 έως 50 ετών – Θα χρειαζόμαστε μέτρα έως ότου ολοκληρωθούν οι εμβολιασμοί

Ο ιατροδικαστής δήλωσε πως δεν είδε κανένα στοιχείο που να αποδεικνύει ότι ο Archie Battersbee συμμετείχε σε διαδικτυακή πρόκληση black out, καθώς στην ανάκριση προσκομίστηκαν στοιχεία από την αστυνομία, η οποία βρήκε μηνύματα στο τηλέφωνο του 12χρονου που αντανακλούσαν «πολύ κακή διάθεση».

Πηγή

Μοιράσου το...