«Αναλώσιμοι 4»: Ο Άντι Γκαρσία θα επιστρέψει στις ΗΠΑ με μια καλή «γεύση» Θεσσαλονίκης

Έχοντας τις καλύτερες αναμνήσεις από τη διαμονή του στη Θεσσαλονίκη αναμένεται να επιστρέψει στις ΗΠΑ μετά τα γυρίσματα της ταινίας «Αναλώσιμοι 4» o χολιγουντιανός ηθοποιός Άντι Γκαρσία.

Ο ηθοποιός κατά τη διάρκεια ενός διαλείμματος στα γυρίσματα της ταινίας «The Expendables 4» ξεναγήθηκε στη Θεσσαλονίκη αλλά και σε μνημεία και τοπόσημα της πόλης ενώ έχει πια στα χέρια του μια συρμάτινη μινιατούρα των Ομπρελών του Ζογγολόπουλου, δώρο από έναν πλανόδιο πωλητή.

Την ειδική ξενάγηση διοργάνωσε ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Κατά τη διάρκειά της, ο διάσημος ηθοποιός, συνοδευόμενος από τον φίλο του, Joe Drago και μέλη της παραγωγής των «Αναλώσιμων», επισκέφθηκε τα κάστρα και τον Πύργο του Τριγωνίου, την Αρχαία Αγορά, την Καμάρα και την Ροτόντα.

Δείτε επίσης:  Κάρτα του θρύλου του μπέιζμπολ, Μίκι Μαντλ, πωλήθηκε για 12,6 εκατ. δολάρια

Η αναγνώριση από τους περαστικούς και το δώρο ενός πλανόδιου πωλητή

Όταν δε, επισκέφτηκε την παραλία της πόλης όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, οι περαστικοί τον αναγνώρισαν και πλανόδιος πωλητής του χάρισε τη μινιατούρα του γλυπτού του Ζογγολόπουλου, φτιαγμένη από σύρμα.

 Ο Άντι Γκαρσία

Μάλιστα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Οργανισμού Τουρισμού, κάποια από τα μέλη της παραγωγής αποκάλυψαν πως θα επανέλθουν τον Μάρτιο στην πόλη για νέα ταινία, χωρίς ωστόσο να αποκαλύψουν περισσότερες λεπτομέρειες γύρω από τη νέα παραγωγή.

Μετά τα χολιγουντιανά φιλμ «The Enforcer» και «Τhe Expendables 4», ο στόχος είναι το 2022 να γυριστούν στη Θεσσαλονίκη «τουλάχιστον τέσσερις ταινίες» ακόμα.

Δείτε επίσης:  Νίκη Λυμπεράκη: Οι γιατροί μου είχαν πει ότι είναι πολύ δύσκολο να κάνω παιδί

Πηγή φωτογραφίας: Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων

Πηγή

Μοιράσου το...