Αγωγή του Δημήτρη Λιγνάδη σε Γιώργο Λιάγκα και Φαίη Σκορδά – Ζητά 200.000 ευρώ

Το ποσό των 200.00 ευρώ ζητά με αγωγή που προτίθεται να καταθέσει ο Δημήτρης Λιγνάδης σε βάρος του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά για βίντεο που παρουσιάστηκε στη σημερινή εκπομπή τους.

«Πριν από λίγα λεπτά ο κ. Δημήτριος Λιγνάδης, εντολέας του επικεφαλής του γραφείου μας κου Αλέξη Κούγια, μάς ενημέρωσε ότι στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 οι παρουσιαστές Γεώργιος Λιάγκας και Φαίη Σκορδά παρουσίασαν ένα βίντεο με κάποιους, για τους οποίους είπαν ότι διοργάνωσαν πάρτι με μπουζούκια στις φυλακές Κορυδαλλού, και ισχυρίστηκαν ψευδώς ότι αυτό το πάρτι έγινε στο κελί που κρατείται ο κ. Δημήτριος Λιγνάδης και ότι δήθεν συμμετείχε και αυτός» αναφέρει ο Αλεξης Κούγιας.

Δείτε επίσης:  Νόβακ Τζόκοβιτς: «Τυχερός ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ελπίζω να κατάλαβε το λάθος του»

Οπως υποστηρίζει, «η είδηση είναι παντελώς ψευδής και συκοφαντική, όσον αφορά τον κ. Λιγνάδη, από την αρχή μέχρι το τέλος. Κανένα πάρτι δεν έγινε στο κελί που κρατείται ο κ. Δημήτριος Λιγνάδης και ούτε αυτός ούτε οι συγκρατούμενοί του στο ίδιο κελί έχουν καμία σχέση με αυτό που προβλήθηκε. Η πληροφορία που μας έδωσε ο κ. Λιγνάδης είναι ότι αυτό που δημοσιοποιήθηκε, διοργανώθηκε και έγινε σε εντελώς διαφορετικό κτίριο από αυτό, στο οποίο κρατείται ο κ. Λιγνάδης, και το κελί, στο οποίο κρατούνται τα συγκεκριμένα πρόσωπα, είναι σε εντελώς διαφορετική πτέρυγα, η οποία απέχει από το κελί του κου Λιγνάδη και των συγκρατουμένων του τουλάχιστον 100 μέτρα».

Δείτε επίσης:  Γυμνές φωτογραφίες και βίντεο ανυποψίαστων γυναικών πωλούνται στα social media

Καταλήγοντας, ο ποινικολόγος αναφέρει ότι έλαβε εντολή από τον κρατούμενο ηθοποιό – σκηνοθέτη να κατάθεση μήνυση και αγωγή για συκοφαντική δυσφήμηση ζητώντας το ποσό των 200.000 ευρώ. «Τόσο ο κ. Λιγνάδης όσο και όλοι εμείς οι δικηγόροι του γραφείου του κου Αλέξη Κούγια θα αναζητήσουμε και τους ηθικούς αυτουργούς αυτής της συκοφαντικής δυσφημήσεως και θα τους μηνύσουμε και θα τους ενάγουμε» εξηγεί.

Ακολουθήστε το Newsbomb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newsbomb.gr

Source

Μοιράσου το...