Ένα άγνωστο υπέροχο νησάκι με φυσική πισίνα και μια «κρυφή» παραλία 40 λεπτά από την Αθήνα

Οι επιλογές για παραλίες είναι πολλές ακόμα και αν έχετε παραμείνει στην πρωτεύουσα! Το travelstyle.gr ανακάλυψε ένα άγνωστο υπέροχο νησάκι με φυσική πισίνα και κρυφή παραλία, και μάλιστα σε απόσταση αναπνοής από την Αθήνα!

Κακιά θάλασσα: Το νησάκι με τη φυσική πισίνα σε απόσταση αναπνοής από την Αθήνα!

Κακιά θάλασσα: Το νησάκι με τη φυσική πισίνα σε απόσταση αναπνοής από την Αθήνα!

Ένα νησάκι που βρίσκεται στην Κακιά Θάλασσα, σε απόσταση αναπνοής από την Αθήνα, έχει ένα “θησαυρό” που λίγοι γνωρίζουν… Μια υπέροχη φυσική πισίνα!

Αυτή η “μαγική”  φυσική πισίνα καταλαμβάνει σχεδόν το 1/4 του μικρού αυτού νησιού το οποίο βρίσκεται περίπου 100 μέτρα από την ακτή και μπορείς να το επισκεφτείς… κολυμπώντας. Ο πυθμένας της περιέχει άμμο και ένα μικρό άνοιγμα επιτρέπει την ανακύκλωση του νερού.

7+6 Παραλίες Αττικής: Σας βρήκαμε τις καλύτερες με άμμο και ερημικές

Αν σκέφτεστε που θα κάνετε το επόμενο μπάνιο σας κάπου δίπλα στην Αθήνα, μην περιμένετε, διότι η Κακιά Θάλασσα στην Κερατέα απέχει μόλις 40 λεπτά από το κέντρο της Αθήνας και αυτή η φυσική πισίνα της Αττικής θα σας ανταμείψει.

Δείτε επίσης:  Βερόνα: Η πιο ρομαντική πόλη της Ιταλίας μάς αποδεικνύει γιατί θα την ερωτευτούμε με την πρώτη ματιά!

Δείτε τα μοναδικά πλάνα από το νησάκι που τράβηξε η ομάδα Up Drones:

H υπέροχη «κρυφή» παραλία της Αττικής που ελάχιστοι γνωρίζουν – Μυρωδιά από ελληνικό νησί

Αττική έχει πολλές όμορφες παραλίες τις οποίες προτιμούν οι Αθηναίοι για καλοκαιρινές εξορμήσεις και για μια ανάσα δροσιάς τους ζεστούς αυτούς μήνες.

Μία από αυτές είναι κοντά στα Λεγρενά, ωστόσο, για να χαρείτε τα δροσερά και πεντακάθαρα νερά της πρέπει να ξέρετε τη διαδρομή γιατί βρίσκεται καλά «κρυμμένη».

H υπέροχη «κρυφή» παραλία της Αττικής που ελάχιστοι γνωρίζουν

Θέλετε περισσότερες προτάσεις για τα καλοκαιρινά σας μπάνια; Ανακαλύψτε αυτές τις 8 παραλίες δίπλα στην Αθήνα!

Πως θα φτάσετε στην «κρυμμένη» παραλία;

ΚΑΠΕ Σούνιο

Στη διαδρομή πηγαίνοντας προς το Σούνιο, συγκεκριμένα μετά τον οικισμό Χάρακας, υπάρχει ταμπέλα που οδηγεί σε δεξιά στροφή στον χωματόδρομο. Λίγο πιο κάτω η πινακίδα αναφέρει ««Ιδιοκτησία ΚΑΠΕ (Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας)» και είναι αυτή που δίνει το όνομά της στην παραλία αυτή, που πολλοί αποκαλούν «παραλία ΚΑΠΕ».

Δείτε επίσης:  Κρούσματα σήμερα: 2.512 νέες μολύνσεις, 545 διασωληνωμένοι και 52 νέους θανάτους ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ
Παραλία ΚΑΠΕ, Σούνιο

Θα ακολουθήσετε τον χωματόδρομο που καταλήγει σε μια καντίνα, θα κατεβείτε 99 σκαλοπάτια και τότε θα νομίζετε ότι βρίσκεστε σε ελληνικό νησί. Κατεβαίνοντας ακόμα πιο κάτω, και μερικές δεκάδες σκαλιά μετά, έχετε φτάσει σε ένα πανέμορφο ακρογιάλι. Παίρνοντας μια γεύση από την εκπληκτική θέα στη θάλασσα, συνεχίζετε στον υπέροχο κόλπο που παραπέμπει σε νησί, με τα βαθιά, γαλανά νερά του.

Είναι κατάλληλη και καθαρή παραλία, αρκεί μόνο να μην έχει νοτιά. Άμμος παντού και γαλάζια νερά. Η παραλία δεν είναι οργανωμένη, γι’αυτό προνοήστε να έχετε μαζί σας τα απαραίτητα, και όσοι την έχουν επισκεφτεί συνιστούν να ξεκινήσετε νωρίς, γιατί μετά πλακώνει κόσμος. Επίσης, αν δεν θέλετε πολύ λαό, καλύτερα να πάτε καθημερινή. Όσοι το επιθυμούν μπορούν να ανοιχτούν λίγο με τη μάσκα τους και ν’ ανακαλύψουν τις σπηλιές και πιο μικρούς κολπίσκους γύρω από την παραλία. Για φαγητό θα βρείτε πολλές ταβέρνες με φρέσκο ψάρι. Μην παραλείψετε να κάνετε μια επίσκεψη στο Ναό του Ποσειδώνα.

Δείτε επίσης:  Κατερίνη: Ένας ξεχωριστός προορισμός για τις γιορτές και τους χειμερινούς μήνες.

Η παραλία με τα 99 σκαλοπάτια που σε ταξιδεύει σε Ελληνικό νησί! Δείτε το υπέροχο βίντεο:

Διαβάστε ακόμα στο travelstyle.gr:

The post Ένα άγνωστο υπέροχο νησάκι με φυσική πισίνα και μια «κρυφή» παραλία 40 λεπτά από την Αθήνα appeared first on Travelstyle.

Source

Μοιράσου το...