Ένας value for money πετρόκτιστος ξενώνας με τις σουίτες στα Τρίκαλα Κορινθίας με βαθμολογία 9,8 – Από τον Τάσο Δούση

Το φθινόπωρο είναι εδώ και είναι μια ιδανική εποχή να κάνουμε μίνι αποδράσεις και εκδρομές τόσο σε παραθαλάσσιους όσο και ορεινούς προορισμούς, αφού ο καιρός μας το επιτρέπει και να ξεφύγουμε σε κάθε ευκαιρία από την καθημερινότητα. Τα Τρίκαλα Κορινθίας είναι σίγουρα ένας υπέροχος και πολύ δημοφιλής προορισμός για φθινοπωρινές αποδράσεις ενώ φημίζεται για το καλό φαγητό που θα απολαύσετε στις παραδοσιακές ταβέρνες του αλλά και τους κομψούς ξενώνες.

Αν λοιπόν σκέφτεστε μια φθινοπωρινή εξόρμηση μέχρι τα Τρίκαλα Κορινθίας, εδώ θα κάνουμε την εκδρομή σας ευκολότερη, αφού Τάσος Δούσης προτείνει αυτή την εξαιρετική επιλογή διαμονής που έχει αποσπάσει στη Booking άριστα σχόλια και βαθμολογία 9,8 ενώ είναι και value for money.

Δείτε επίσης:  «Εικόνες»: Ο Τάσος Δούσης μας ταξιδεύει στο Λούξορ και τη Βενετία – Δύο μαγικοί προορισμοί αυτό το Σαββατοκύριακο

Σημ. Σε μια ενδεικτική αναζήτηση που κάναμε, η τιμή για μια διανυκτέρευση (συγκεκριμένα 18 Οκτωβρίου) για σουίτα με πρωινό είναι €106.

Απολαύστε εξαιρετική διαμονή στο  Dryades Suites

Το Dryades Suites βρίσκεται σε μια ήσυχη τοποθεσία στα Τρίκαλα Κορινθίας και συνδυάζει τη φυσική ομορφιά με ανέσεις υψηλού επιπέδου.

Κάθε ανεξάρτητη σουίτα έχει μοναδικό στυλ και στεγάζεται σε μία πολυτελή, διώροφη ξύλινη κατοικία σε στυλ σαλέ. Όλες διαθέτουν υδρομασάζ, τηλεόραση επίπεδης οθόνης και τζάκι.

Το εστιατόριο-πιτσαρία του ξενοδοχείου σερβίρει πίτσα, ζυμαρικά, κρέπες και σαλάτες. Το φρέσκο ​​πρωινό σερβίρεται στην τραπεζαρία και στις σουίτες κατόπιν αιτήματος.

Παρέχεται δωρεάν ιδιωτικός χώρος στάθμευσης και δωρεάν Wi-Fi στους χώρους του ξενοδοχείου.

Δείτε επίσης:  “The Digital Gate IV: The Airport Innovation Challenge”: Ανακοινώθηκαν οι ομάδες που συνεχίζουν στην 3η και τελική φάση με την ανάπτυξη των πιλοτικών εφαρμογών

Αυτό είναι το αγαπημένο μέρος των επισκεπτών μας στον προορισμό Μέση Συνοικία Τρικάλων σύμφωνα με ανεξάρτητα σχόλια.

Η τοποθεσία αρέσει ιδιαίτερα σε ζευγάρια – τη βαθμολόγησαν με 9,4 για ταξίδι δύο ατόμων.

Dryades Suites
Dryades Suites
Dryades Suites
Dryades Suites
Dryades Suites
Dryades Suites
Dryades Suites

Δείτε επίσης

The post Ένας value for money πετρόκτιστος ξενώνας με τις σουίτες στα Τρίκαλα Κορινθίας με βαθμολογία 9,8 – Από τον Τάσο Δούση appeared first on Travelstyle.

Δείτε επίσης:  Mirra Kythnos: Νησιωτικό dining με άποψη στην Κύθνο

Source

Μοιράσου το...