Ένας σχεδιαστής της Mercedes επικεφαλής της ομάδας σχεδιασμού των κινητών της Samsung

Ο Hubert H. Lee αναμένεται να αφήσει τη σχεδιαστική σφραγίδα του από τις σειρές S24 και Z6 και μετά

Το διορισμό του Hubert H. Lee ως επικεφαλής της ομάδας σχεδιασμού Mobile eXperience (MX), που είναι υπεύθυνη για τον σχεδιασμό των κινητών της τηλεφώνων ανακοίνωσε την Παρασκευή η Samsung. Σε αυτά περιλαμβάνονται οι ναυαρχίδες της σειράς Galaxy S, τα αναδιπλούμενα κινητά της εταιρείας της σειράς Z, τα Galaxy Tab και Galaxy Watch.

Πριν ο Hubert H. Lee  ενταχθεί στον νοτιοκορεατικό όμιλο διετέλεσε επικεφαλής σχεδιασμού της Mercedes-Benz στην Κίνα. «Το μοναδικό του όραμα και η προοπτική του, θα συντελέσει στη διαμόρφωση της εμφάνισης και της αίσθησης των Galaxy smartphones, βασιζόμενος στο ξεχωριστό σχεδιαστικό ήθος που οι χρήστες γνωρίζουν και αγαπούν» ανακοίνωσε η Samsung.

Δείτε επίσης:  Ανακαλύφθηκε ο μεγαλύτερος κομήτης που έχει βρεθεί στη σύγχρονη εποχή

Samsung

«Η Samsung είναι γνωστή για την κατασκευή μερικών από τα πιο όμορφα προϊόντα του κόσμου με σχέδια που έχουν μεταμορφώσει τη βιομηχανία κινητής τηλεφωνίας», τόνισε ο ίδιος ο Hubert H. Lee, «Είμαι ενθουσιασμένος που γίνομαι μέλος μιας εταιρείας που βρίσκεται στην αιχμή της καινοτομίας στα κινητά τηλέφωνα και ηγούμαι της ομάδας που είναι υπεύθυνη για τη δημιουργία νέων εμπειριών για φορητές συσκευές μέσω της τέχνης του σχεδιασμού».

Ο Lee αναμένεται να αφήσει τη σχεδιαστική σφραγίδα του από τις σειρές S24 και Z6 και μετά, καθώς ο σχεδιασμός στις σειρές S23 και Ζ5 έχει οριστικοποιηθεί με την παρουσίαση της νέας σειράς S24 να αναμένεται στις αρχές Φεβρουαρίου. 

Δείτε επίσης:  Ούτε στους... Transformers-Το σχέδιο για το επαναστατικό οff-road αυτοκίνητο Huntress

Παρότι ο σημερινός σχεδιασμός των κινητών δεν επιτρέπει ριζοσπαστικές αλλαγές, καθώς το μπροστινό μέρος είναι ουσιαστικά μια μεγάλη οθόνη, ο νέος επικεφαλής σχεδιασμού της Samsung θα μπορούσε να προβεί σε αλλαγές στις λεπτομέρειες, και οι λεπτομέρειες συχνά κάνουν τη διαφορά. 

Πηγή: skai.gr

Πηγή

Μοιράσου το...