Άμπερ Χερντ: Ο φόβος όταν ήρθε σε απόσταση αναπνοής από τον Τζόνι Ντεπ στο δικαστήριο

Στιγμές φόβου φαίνεται ότι βίωσε η Άμπερ Χερντ όταν ήρθε για πρώτη φορά σε μικρή απόσταση από τον Τζόνι Ντεπ στο δικαστήριο

Την πρώτη «στενή επαφή» του Τζόνι Ντεπ με την Άμπερ Χερντ στο δικαστήριο όπου εκδικάζεται η μήνυση του ηθοποιού σε βάρος της πρώην συζύγου του για συκοφαντική δυσφήμιση – αλλά έχει εξελιχθεί σε έναν ανοιχτό πόλεμο των δύο – αποτύπωσε βίντεο που αναρτήθηκε στο Twitter.

Στο βίντεο φαίνεται η Άμπερ Χερντ να κατεβαίνει από το βήμα του μάρτυρα σε ένα διάλειμμα της δίκης όταν ξαφνικά αντιλαμβάνεται ότι ο Τζόνι Ντεπ την πλησιάζει με αποτέλεσμα στο πρόσωπό της να σχηματίζεται ένα αίσθημα φόβου, όπως σχολιάζουν χρήστες των social media που είδαν το βίντεο.

Χρειάστηκε, μάλιστα, η παρέμβαση ενός αστυνομικού προκειμένου ο Τζόνι Ντεπ να σταματήσει την «προέλασή» του και η Άμπερ Χερντ να επιστρέψει στη θέση της.

Για μερικά δευτερόλεπτα, όπως παρατήρησαν οι πιο προσεκτικοί, το κάποτε αγαπημένο ζευγάρι βρέθηκε να κοιτάζει κατάματα ο ένας τον άλλο πριν τελικά ο Τζόνι Ντεπ να υποχωρήσει.

«Λύγισε» στην κατάθεσή της – Η επίθεση με το μπουκάλι και η αφόρητη ζήλια του Ντεπ

Το τετ α τετ έγινε κατά τη διάρκεια της κατάθεσς της Άμπερ Χερντ στην οποία ξέσπασε σε δάκρυα περιγράφοντας, μεταξύ άλλων, και μια σεξουαλική επίθεση που δέχθηκε με ένα μπουκάλι.

Το περιστατικό αυτό σημειώθηκε τον Μάρτιο του 2015 στην Αυστραλία όταν, δηλαδή, είχε γίνει γνωστό ότι ο Τζόνι Ντεπ έκοψε το μεσαίο δάχτυλό του. Η ηθοποιός υποστήριξε ότι ο τραυματισμός του Ντεπ, τον οποίο η ίδια, όπως είπε, δεν θυμάται γιατί της είχαν χορηγήσει ηρεμιστικά για να κοιμηθεί, σημειώθηκε αφού της επιτέθηκε σεξουαλικά μετά από έναν καυγά στον οποίο την κατηγόρησε ότι κοιμόταν με τους συμπρωταγωνιστές του Μπίλι Μπομπ Θόρντον και Έντι Ρεντμέιν, κάτι που η ίδια αρνείται.

Δείτε επίσης:  Ο Ψηφιακός Βοηθός του Gov.gr μιλάει 25 γλώσσες

«Κάποια στιγμή είναι από πάνω μου, ουρλιάζει ότι σε μισώ, κατέστρεψες τη γαμημένη ζωή μου. Με είχε πιάσει από το λαιμό και ήταν από πάνω μου. Η πλάτη μου ήταν σε έναν πάγκο. Νόμιζα ότι με γρονθοκοπούσε. Ένιωσα αυτή την πίεση στο ηβικό μου οστό και ένιωθα το χέρι του να κινείται. Φαινόταν σαν να με γρονθοκοπούσε. Μπορούσα απλώς να νιώσω αυτήν την πίεση», είπε ο Χερντ.

«Θυμάμαι ότι κοιτούσα γύρω από το δωμάτιο, κοιτούσα όλα τα σπασμένα μπουκάλια, τα σπασμένα γυαλιά και θυμάμαι ότι δεν ήθελα να κουνηθώ γιατί δεν ήξερα αν ήταν σπασμένο, δεν ήξερα αν το μπουκάλι που είχε μέσα μου ήταν σπασμένο» συμπλήρωσε η ίδια.

«Η ασφάλειά του με κοίταξε και δεν γέλασε, το έπαιξε. Ήταν σαν να μαζεύεις ένα άγριο ζώο πίσω στο σπίτι με το πέος του έξω από το παντελόνι του» συνέχισε στην κατάθεσή της η Χερντ.

Δείτε επίσης:  Καιρός: Μέχρι 37 βαθμούς η θερμοκρασία - Πού και πότε θα σημειωθούν βροχές και καταιγίδες

Η ηθοποιός αναφέρθηκε και σε ένα άλλο επεισόδιο τον Δεκέμβριο του 2015 στο οποίο, όπως υποστήριξε, ο Τζόνι Ντεπ τη χτύπησε στο κεφάλι λέγοντας ότι «ένιωθα ότι θα μπορούσα να πεθάνω από το χτύπημα».

Η Άμπερ Χερντ περιέγραψε και το πρόβλημα του Ντεπ με τα ναρκωτικά παρουσιάζοντας φωτογραφίες στο δικαστήριο με τον διάσημο ηθοποιό να είναι σε λιπόθυμη κατάσταση για τις οποίες εξήγησε ότι άρχισε να τις τραβάει από το 2013 επειδή φοβόταν ότι ο ίδιος θα αρνείτο τα πάντα. Η ίδια αναφέρθηκε και σε ένα ταξίδι στο Λονδίνο το 2013 μετά το οποίο ο Τζονι Ντεπ ήταν τόσο μεθυσμένος που χρειάστηκε ένας από τους σωματοφύλακές του να τον μεταφέρει στην αγκαλιά του «σαν ένα μωρό».

«Οι βοηθοί του και άλλοι σωματοφύλακες κουνούσαν το κεφάλι τους. Θυμάμαι ότι σκέφτηκα: σίγουρα αυτό είναι. Ήταν πολύ άρρωστος για τουλάχιστον δύο ημέρες. Σε εκείνη τη συγκυρία ένιωσα ενθαρρυμένη ότι ήμασταν στην ίδια σελίδα… ότι είχε πιάσει πάτο. Κατάλαβα αρκετά για τον εθισμό για να ξέρω ότι πρέπει να φτάσεις στον πάτο, να έχεις κάποιες συνέπειες για να βελτιωθείς».

Η Άμπερ Χερντ είπε, επίσης, ότι είχε επιμείνει να υπάρξει προγαμιαία συμφωνία λέγοντας ότι «ήθελα να εξαλείψω κάθε αμφιβολία στο μυαλό του και στο μυαλό των άλλων ανθρώπων» αλλά, όπως είπε, ο Τζόνι Ντεπ το είχε αποκλείσει λέγοντας της ότι «η μόνη διέξοδος από αυτό (σ.σ. τον γάμο τους) είναι ο θάνατος».

Δείτε επίσης:  Νόβακ Τζόκοβιτς: «Αιχμάλωτος» στην Αυστραλία – Το χρονικό ενός απίστευτου «θρίλερ»

Η Χερντ υποστήριξε, ακόμα, ότι ο η Ντεπ θύμωνε αν κάποια από τις ταινίες της είχε σκηνέ σεξ με την ίδια να ζητά να είναι πιο «μαλακές» ζητώντας συντηρητικά ρούχα από τους ενδυματολόγους.

Σύμφωνα με την ίδια, μάλιστα, ο Τζόνι Ντεπ είχε φτάσει στο σημείο να την μισεί για την ταινία The Adderall Diaries στην οποία συμπρωταγωνιστούσε με τον Τζέιμς Φράνκο. Όπως είπε ο ηθοποιός έφτασε στο σημείο να την κλωτσήσει στην πλάτη σε πτήση προς το Λος Άντζελες και να την αποκαλέσει «τσούλα».

Στο δικαστήριο παρουσιάστηκε, τέλος, και ένα ηχητικό ντοκουμέντο με τον Τζόνι Ντεπ να «ουρλιάζει σαν ζώο» στην πτήση αυτή με την Χερντ να περιγράφει ότι είχε κλειδωθεί στο μπάνιο του αεροπλάνου όπου και λιποθύμησε.

Διαβάστε επίσης:

Άμπερ Χερντ για Ντεπ: «Ήταν ο έρωτας της ζωής μου, αλλά ήταν και κάτι άλλο…απαίσιο»

Δίκη Ντεπ-Χερντ: Βασανιστήρια κι άγρια σεξουαλική βία καταγγέλλει η ηθοποιός για τον πρώην της

Ακολουθήστε το Newsbomb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newsbomb.gr

Source

Μοιράσου το...