Το ξέσπασμα του Σπύρου Μπιμπίλα για τον Γιάννη Χατζηγεωργίου, τη Μυριέλλα Κουρεντή και τα ριάλιτι: «Απαράδεκτο»

Απαράδεκτο χαρακτήρισε ο Σπύρος Μπιμπίλας να φεύγουν οι ηθοποιοί από τις παραστάσεις που παίζουν, μιλώντας για την αποχώρηση του Γιάννη Χατζηγεωργίου και της Μυριέλλας Κουρεντή για να συμμετέχουν σε ριάλιτι.

Μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό» του Ant1 είπε ότι διαφωνεί με όλες τις αποχωρήσεις, όπως και με όλα τα είδη ριάλιτι. «Λόγω της αποχώρησης του Γιάννη η πρεμιέρα μετατέθηκε από τις 12 στις 17. Διαφωνώ με όλες τις αποχωρήσεις. Πρώτα είχαμε του Γιάννη Σερβετάλη, τώρα του Γιάννη Χατζηγεωργίου, έχουμε την αποχώρηση της Μυριέλλας Κουρεντή από άλλο θέατρο για να πάνε στα ριάλιτι» είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

«Διαφωνώ με τον Γιάννη που τον αγαπώ πάρα πολύ, είναι ένα εξαίρετο παιδί, όμως αυτή τη στιγμή κάνει κάτι που και για το Σωματείο δεν είναι σωστό και για μένα προσωπικά. Θεωρώ απαράδεκτο να φεύγουν οι ηθοποιοί από τις παραστάσεις τους, ενώ παίζουν» ανέφερε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Δείτε επίσης:  Φιλαρέτη Κομνηνού: Αισθανόμουν τον Νίκο Σεργιανόπουλο να βουλιάζει και να ενδίδει στα πάθη του

«Το θέατρο πρέπει να είναι το πρώτο των ηθοποιών, δεν μπορεί να είναι τα ριάλιτι» σμπληρώνοντας ότι αυτό που έγινε είναι «Σωστό για την τσέπη του, λάθος για το θέατρο ως έννοια».

Οι απαντήσεις των ηθοποιών

«Μπορώ να πιστέψω ότι δεν συμπαθεί το ριάλιτι, δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν με θεωρεί έντιμο άνθρωπο. Βεβαίως είναι λάθος να αφήνεις μια παράσταση και να αφήνεις ξεκρέμαστο έναν θίασο που αγωνιά και προσπαθεί να βγάλει ένα θεατρικό έργο. Δεν μπορώ να κάνω κάτι γι’ αυτό, τις αποφάσεις μου τις έχω πάρει» είπε ο Γιάννης Χατζηγεωργίου σε τηλεφωνική επικοινωνία του με την εκπομπή.

Δείτε επίσης:  Χιλάρια Μπάλντουιν: Εγώ και ο Άλεκ δεν είμαστε καλά μετά τον πυροβολισμό στο «Rust»

«Οφείλω ως επαγγελματίας να τηρώ τον λόγο μου και γι’ αυτό αισθάνομαι πάρα πολύ άσχημα όταν επέλεξα να μην είμαι στο συγκεκριμένο έργο. Επέλεξα να φύγω σε μια ημερομηνία που θα μπορούσε να υπάρξει μια αντικατάσταση. Δέχομαι ότι τους δυσκόλεψα αλλά δεν τους κρέμασα. Είναι η πρώτη φορά που το κάνω αυτό» πρόσθεσε.

Από την πλευρά της η Μυριέλλα Κουρεντή ανέφερε τα εξής: «Με τον Σπύρο έχω συνεργαστεί κι εγώ και νομίζω ότι ξέρει τι παιδί είμαι, έχω δείξει τι άνθρωπος είμαι και δεν θα παρατούσα ποτέ μια θεατρική παράσταση. Έχει άδικο όσο αφορά στο κομμάτι ότι δεν παράτησα μια παράσταση. Έκανα μια πολύ σοβαρή συζήτηση πολύ πριν αποφασίσω τι θα κάνω τελικά. Δεν κρέμασα κανέναν, μίλησα με τον σκηνοθέτη και τον παραγωγό και βρήκαν αντικαταστάτρια».

Δείτε επίσης:  Παντρεύτηκε η κόρη του αδικοχαμένου Πολ Γουόκερ – Την παρέδωσε στον γαμπρό ο Βιν Ντίζελ

Πηγή

Μοιράσου το...