Ρούλα Πατεράκη: Ο Λιγνάδης πήρε την ιδέα μου για μία παράσταση κι έφυγε

Για την εμπειρία της από τη συνεργασία της με τον Δημήτρη Λιγνάδη μίλησε η Ρούλα Πατεράκη, κατηγορόντας των ότι πήρε την ιδέα της για μία παράσταση κι έφυγε.

«Ο Δημήτρης Λιγνάδης πήρε την ιδέα μου για την παράστασή μου, τον “Πελοποννησιακό πόλεμο” και έφυγε. Επειδή δεν μου αρέσει η λέξη “έκλεψε” προτιμώ τη λέξη “πήρε” τα πράγματα και έφυγε. Άρα με το Δημήτρη Λιγνάδη έζησα και εγώ το metoo, αλλά με άλλο τρόπο.

Δεν του ζήτησα το λόγο. Από ανθρώπους που παίρνουν ιδέες και φεύγουν, τι λόγο να ζητήσεις; Δεν με απασχολεί που είναι στη φυλακή, μάλιστα το έμαθα πιο αργά από όλους. Δεν πιστεύω ότι θα σταματήσει η σεξουαλική παρενόχληση στον κόσμο. Θα υποτροπιάσουν τα πράγματα ξανά», είπε η γνωστή ηθοποιός στην πρωινή εκπομπή του MEGA.

Δείτε επίσης:  Espresso Girl: Ιωάννα Νερούτσου

Μιλώντας για τα μαθήματα υποκριτικής που έκανε με την Ελένη Φουρέιρα, η Ρούλα Πατεράκη είπε: «Ήρθε για λίγο και περάσαμε πολύ ευχάριστα, αλλά δεν μπορώ να σου πω αν πρέπει να είναι στην υποκριτική», ενώ για τον Σάκη Ρουβά ανέφερε: «Με το Σάκη Ρουβά θα ήθελα πάρα πολύ να ξαναδουλέψω. Μου αρέσει πολύ σαν χαρακτήρας, έχει μια καθαρότητα».

Παράλληλα, μίλησε και για τη συνεργασία της με την Αλίκη Βουγιουκλάκη: «Την Αλίκη στις επαναλήψεις που γίνονται συνεχώς δεν μπορώ να τη δω στην τηλεόραση. Με πληγώνει, δε θέλω να τη βλέπω. Μου κάνει κακό ότι λείπει. Θυμάμαι ότι μου έλεγε για το παιδί της ότι “ο Γιάννης είναι αστέρι”».

Δείτε επίσης:  Τηλεφωνικό σεξ πως να τον ξετρελάνεις στο κινητό

Τέλος, αναφέρθηκε στην αγάπη της για τις κούκλες και το γεγονός ότι φορά γάντια: «Τώρα έχω πάνω από 1.000 κούκλες. Έχω δέος, έχω πάθος. Θεωρώ ότι είναι το πιο όμορφο πράγμα. Στα γάντια δεν έχω αγάπη. Τα φοράω συνέχεια λόγω ενός προβλήματος που είχα από μικρή και έχω παγωμένα άκρα. Τα φορούσα για να ζεσταίνομαι. Όμως τα έχω συνηθίσει πολύ, και νιώθω μια ασφάλεια».

Πηγή

Μοιράσου το...