Πινγκ Πονγκ: Στις 176 οι τελικές δηλώσεις συμμετοχής για το αναπτυξιακό πρωτάθλημα της Πάτρας

Η διάθεση των νεαρών αθλητών για πολλή δράση και δυνατά αγωνιστικά τεστ, μέσα από τον πετυχημένο θεσμό των αναπτυξιακών πρωταθλημάτων της Ε.Φ.Ο.Επ.Α., διατηρείται αμείωτη στον 3ο μήνα από την έναρξη της φετινής σειράς.

Η Πάτρα είναι ο 1ος σταθμός για το 2023 και ο 4ος γενικά στην περίοδο και συναντά επίσης σημαντική ανταπόκριση, όπως έγινε και με τους αγώνες στον Βόλο, την Αθήνα και την Αλεξανδρούπολη. Χτες έληξε η προθεσμία για τις δηλώσεις Το τουρνουά «Ιωάννης Ασημακόπουλος», που θα γίνει στις 14 και 15 Ιανουαρίου στο κλειστό γυμναστήριο «Κώστας Πετρόπουλος» και είναι αφιερωμένο στη μνήμη του πρώην προέδρου της Τοπικής Επιτροπής Δυτικής Ελλάδας/Πελοποννήσου της ομοσπονδίας, έχει 176 τελικές δηλώσεις συμμετοχής. Η σχετική προθεσμία έληξε χτες 03/01 και έδειξαν έμπρακτα το ενδιαφέρον τους 41 σωματεία από κάθε πλευρά της χώρας. Ουσιαστικό επίσης, ότι αυτή τη στιγμή καθίσταται δυνατό να συνεχιστεί για φέτος το σερί με τη διεξαγωγή 8 ηλικιακών κατηγοριών.  

Δείτε επίσης:  Super League 2: Το μυαλό στο Αιγάλεω για τον Παναθηναϊκό Β

Οι 176 δηλώσεις χωρίζονται σε 26 εφήβους, 13 νεάνιδες, 40 παίδες, 22 κορασίδες, 33 παμπαίδες, 8 παγκορασίδες, 28 μίνι παμπαίδες και 6 μίνι παγκορασίδες. Πέρα φυσικά από τα σωματεία της Πάτρας θα έχουν αθλητές σύλλογοι από την Αθήνα, την Τρίπολη , την Αμαλιάδα, την Κορινθία, την Αλεξανδρούπολη, τα Χανιά, τη Θεσσαλονίκη, την Καβάλα, τη Φλώρινα, τη Χίο, τα Ιωάννινα, την Κοζάνη και την Ορεστιάδα.

Τη διοργάνωση του ανοιχτού πρωταθλήματος «Ιωάννης Ασημακόπουλος» έχει αναλάβει η Τοπική Επιτροπή Δυτικής Ελλάδας/Πελοποννήσου της ομοσπονδίας. Το πρόγραμμα των αγώνων ανακοινώνεται στην ιστοσελίδα της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. μετά την κλήρωση και θυμίζουμε ότι ο αρχικός προγραμματισμός των αγώνων  προβλέπει έναρξη το Σάββατο 14/01 στις 08.30 και λήξη την Κυριακή 15/01 στις 17.00.

Δείτε επίσης:  Λάσο: Σπάει τη σιωπή του - Στις 18/7 η συνέντευξη Τύπου για όλα όσα συνέβησαν

Πηγή

Μοιράσου το...