Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου θέλει παιδί και το θέλει τώρα – «Δεν μαζεύεται, δεν μπορώ να τον κρατήσω» λέει η Ιλάειρα Ζήση

Στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» παραχώρησαν δηλώσεις ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η αρραβωνιαστικιά του, Ιλάειρα Ζήση το πρωί της Παρασκευής (25/02). Πιο ευτυχισμένοι και λαμπεροί από ποτέ, δήλωσαν έτοιμοι να αποκτήσουν παιδί ενώ απάντησαν και στα αρνητικά σχόλια που έχουν δεχθεί λόγω της προβολής που έχουν πάρει το τελευταίο διάστημα.

«Ο αρραβώνας μας ανανέωσε και μας έδωσε δύναμη να συνεχίσουμε. Όλοι λένε ότι ο Μαυρίκιος δείχνει χρόνια νεότερος, ότι του έχω δώσει νεότητα. Η αγαπημένη μας στιγμή είναι κάθε βράδυ που κάνουμε πίλινγκ, βάζουμε μάσκες», είπε αρχικά η Ιλάειρα Ζήση.

Για το γεγονός ότι έχουν γίνει viral οι δυο τους τον τελευταίο καιρό, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου απάντησε: «Δεν ξέρω τι έγινε, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι τους αρέσω, δεν τους αρέσω, πρέπει να με χωνέψουν γιατί είναι τόσες πολλές οι προτάσεις που μας έρχονται κάθε μέρα και μέχρι το γάμο θα μας βλέπετε αρκετά συχνά».

Δείτε επίσης:  Viral η χριστουγεννιάτικη φωτογραφία από τις έφηβες- πλέον- πριγκίπισσες της Ισπανίας Letizia και Leonor

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου θέλει παιδί και το θέλει τώρα

Σε ερώτηση σχετικά με την απόκτηση παιδιού, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου είπε: «Τώρα το θέλω», ενώ η Ιλάειρα Ζηση τόνισε από την πλευρά της: «Αχ παιδιά, δεν μαζεύεται, δεν μπορώ να τον κρατήσω. Θέλει τώρα παιδί».

«Μου λέει να κάνουμε υπομονή, μετά το γάμο. Θα κάνουμε, λέω! Το έχουμε βάλει στη σκαλέτα για μετά το γάμο, γιατί εμείς πάμε πάντα με σκαλέτα, όπως ξέρετε», πρόσθεσε επίσης ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Όσον αφορά τα αρνητικά σχόλια, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου απάντησε: «Όποιος δεν θέλει να μας βλέπει, ας αλλάξει κανάλι. Βέβαια, το πρόβλημα είναι πως όταν αλλάζεις κανάλι ξαναπέφτεις πάνω μας».

Δείτε επίσης:  Ο Άστον Κούτσερ στον Μαραθώνιο της Νέας Υόρκης για καλό σκοπό

Πηγή

Μοιράσου το...