Κώστας Δόξας: Η πρώτη αντίδραση για την διαμάχη με την πρώην σύζυγο του

Ο Κώστας Δόξας μίλησε στη κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και έκανε τις πρώτες δηλώσεις για την δικαστική διαμάχη που έχει με την πρώην σύζυγο του. Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε ειδικότερα στο θέμα της διατροφής, που οδήγησε πριν λίγο καιρό στη σύλληψη του.

«Καλά είμαι, το παιδί καλά είναι. Δε θα μιλήσω για τα προσωπικά έτσι και αλλιώς. Το παιδί είναι πάνω από όλα, οπότε νομίζω πως αυτό το θέμα δεν πρέπει να μοιράζεται στην τηλεόραση», είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, η εκπομπή επικοινώνησε με τον Άκη Δείξιμο, αδερφό του Κώστα Δόξα, ο οποίος σημείωσε πως «ο Κώστας είναι καλά κάθε βδομάδα που βρίσκεται με το παιδί του. Δεν έχω να πω κάτι για την άλλη πλευρά. Η όλη διαδικασία έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης. Όλα θα πάρουν τον δρόμο τους. Εγώ είπα αυτό που έχει συμβεί».

Δείτε επίσης:  Espresso Girl: Julia Omaszewska

«Τώρα αν βρίσκετε λογικό να υπάρχει μια καθυστέρηση στην καταβολή των χρημάτων για λίγες ώρες και να περιμένει κάτω από το σπίτι η αστυνομία την ώρα που ο πατέρας αφήνει το παιδί του στο σπίτι; Τι να πω; Το παιδί ευτυχώς θεωρώ πως δεν έχει πάρει χαμπάρι, επειδή οι αστυνομικοί περίμεναν να ανέβει στο σπίτι. Είναι πολύ χαρούμενο και ευτυχισμένο κάθε φορά που βρίσκεται με τον πατέρα του», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Πηγή

Μοιράσου το...