Κλέλια Ρένεση: Ενοχλημένη η ηθοποιός με το «φρένο» στους Ρώσους καλλιτέχνες – «Πατάτε καλά;»

Ανάμεσα στις χώρες που έβαλαν «φρένο» σε έργα Ρώσων καλλιτεχνών βρίσκεται πλέον και η Ελλάδα αφού το υπουργείο Πολιτισμού διέκοψε κάθε συνεργασία με Ρώσους καλλιτέχνες και καλλιτεχνικές ομάδες.

Ενοχλημένη φάνηκε η Κλέλια Ρένεση με την συγκεκριμένη απόφαση η οποία, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, αναρωτήθηκε «Συγχέετε τα εγκλήματα των πολιτικών με τις καλλιτεχνικές δημιουργίες ενός ολόκληρου λαού;».

Συγκεκριμένα, η Κλέλια Ρένεση έγραψε στην ανάρτησή της: «Αυτό με την “πολιτισμική” εξαφάνιση οποιουδήποτε Ρώσου δημιουργού, μου θυμίζει σεκλετιασμένη ανόητη κορασίδα που ο καλός της την παράτησε στα κρύα του λουτρού κι αυτή τον διαγράφει απ’ τα social, σβήνει την επαφή στο τηλέφωνο, παίρνει τις φιλενάδες της και τους διατάζει να τον διαγράψουν κι αυτές κτλ.. Πατάτε καλά μωρέ;;!!! Συγχέετε τα εγκλήματα των πολιτικών με τις καλλιτεχνικές δημιουργίες ενός ολόκληρου λαού;!!!! Παγκόσμια αριστουργήματα μπαίνουν στη μαύρη λίστα για να κάνετε “ντα” το alter ego σας;! Το μόνο σίγουρο είναι ότι μέρα με τη μέρα μοιάζετε περισσότερο στο τέρας που πάτε να τιμωρήσετε. Η τέχνη της Ρωσίας δεν θα εξατμιστεί. Έχει καλλιτεχνική πορεία αιώνων και μόνο που προσπαθείτε τον αφανισμό αυτού του προσώπου της δείχνει ποιοι είστε».

Δείτε επίσης:  Η Victoria Beckham αποκάλυψε τι μετανιώνει μέχρι σήμερα

Πηγή

Μοιράσου το...