Καταγγελία για ηθοποιό που «παγιδεύει» παντρεμένους με φωτογραφίες – Τι αποκάλυψε ο Σπύρος Μπιμπίλας

Για μια νέα καταγγελία που πρόκειται να βγει στο φως της δημοσιότητας, κάνει λόγο ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Σπύρος Μπιμπίλας. Σχολιάζοντας την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου που έχει συγκλονίσει την ελληνική showbiz τα τελευταία 24ώρα, ο κ. Μπιμπίλας ερωτήθηκε από τους συντελεστές της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» σχετικά με μία φήμη για καταγγελία ότι γνωστός ηθοποιός παγιδεύει γκέι παντρεμένους άνδρες και τους απειλεί πως θα δημοσιεύσει φωτογραφίες τους.

Χωρίς να αποκαλύψει λεπτομέρειες της υπόθεσης, ο Σπύρος Μπιμπίλας επιβεβαίωσε ότι θα βγει μια «περίεργη» καταγγελία, από άνδρα κατά άνδρα ηθοποιό.

«Χθες βράδυ βομβαρδίστηκα από τηλεφωνήματα για έναν άνθρωπο, που δεν τον ήξερα και που δεν είχε έρθει καν στο ΣΕΗ αυτή η υπόθεση. Θα παρακαλέσω για κάθε καταγγελία που έρχεται να μην με βομβαρδίζουν σαν να τα γνωρίζω όλα. Πραγματικά δεν ήξερα ούτε τον έναν άνθρωπο που καταγγέλλει, ούτε αυτόν που καταγγέλλεται. Θα βγει μια περίεργη καταγγελία. Δεν είναι και οι δύο ηθοποιοί, ο ένας είναι» είπε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Δείτε επίσης:  «Αναλώσιμοι 4»: Ο Άντι Γκαρσία θα επιστρέψει στις ΗΠΑ με μια καλή «γεύση» Θεσσαλονίκης

Πηγή

Μοιράσου το...