Η πανέμορφη παραλία με τη χρυσαφένια αμμουδιά και τα καταγάλανα νερά μόλις 43 χιλιόμετρα την Αθήνα!

Είμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού, Σαββατοκύριακο είναι μπροστά μας, ο υδράργυρος έχει χτυπήσει κόκκινο και μια βουτιά στην παραλία, επιβάλλεται! Όσοι λοιπόν δεν είμαστε διακοπές ή δεν μπορούμε να φύγουμε έστω για το Σαββατοκύριακο, μπορούμε όμως να απολαύσουμε το μπάνιο μας σε μια από τις πολλές και εξαιρετικές παραλίες της Αττικής.

Γιατί ποιος λέει ότι το καλοκαίρι στην πόλη δεν μπορεί να περάσει υπέροχα; Γι αυτό το λόγο πάμε σε μια υπέροχη παραλία της Αττικής, συγκεκριμένα στο Πόρτο Ράφτη, στην Ερωτοσπηλιά μια παραλία που εκτός από την πολύ κοντινή απόσταση από την Αθήνα, είναι πραγματικά εκπληκτική!

Ερωτοσπηλιά Πόρτο Ράφτη

Αυτή η μαγευτική παραλία βρίσκεται μόλις 43 χιλιόμετρα από το κέντρο της Αθήνας και ουσιαστικά είναι ένας μικρός κόλπος, μια πανέμορφη παραλία και από τους πιο αγαπημένους καλοκαιρινούς προορισμούς των Αθηναίων.

Δείτε επίσης:  Το πολυτελές ξενοδοχείο 4 αστέρων στην Καρδαμύλη σε εκπληκτική τοποθεσία με υπέροχη θέα και βαθμολογία 9,6!

Ο μικρός κόλπος είναι καλά προφυλαγμένος από τα μελτέμια και έχει χρυσή αμμουδιά, σκιά από τα δέντρα που βρίσκονται στις άκρες του, σπηλιές και γαλάζια νερά! Όπως αποκαλύπτει και το όνομά της η παραλία είναι γνωστή και ως “το λιμανάκι των ερωτευμένων” και είναι σίγουρα η πιο… ρομαντική παραλία της Αττικής!

Ερωτοσπηλιά Πόρτο Ράφτη
Ερωτοσπηλιά Πόρτο Ράφτη

Η Ερωτοσπηλιά όμως από την άλλη είναι τόσο δημοφιλής που τα Σαββατοκύριακα κυρίως είναι σχεδόν απροσπέλαστη γι’αυτό και είναι προτιμότερη η επίσκεψη στην αρχή του καλοκαιριού ή το φθινόπωρο ή έστω καθημερινή (και αυτή ακόμα όχι τον Αύγουστο…).

Δείτε το “λιμανάκι των ερωτευμένων” στο υπέροχο βίντεο:

Δείτε επίσης στο travelstyle.gr:

Δείτε επίσης:  Guardian: Υμνεί ένα ελληνικό φαγητό και το βάζει στη λίστα με τα 8 must try ευρωπαϊκά! Αγαπημένο κυριακάτικο πιάτο…

The post Η πανέμορφη παραλία με τη χρυσαφένια αμμουδιά και τα καταγάλανα νερά μόλις 43 χιλιόμετρα την Αθήνα! appeared first on Travelstyle.

Source

Μοιράσου το...