Επαφές με UFO και όλα τα μυστήρια του πλανήτη σε έκθεση του Πενταγώνου

Αξιωματούχοι των υπηρεσιών πληροφοριών των ΗΠΑ κάνουν λόγο για αποδείξεις ότι θεάσεις αγνώστης ταυτότητας αντικειμένων έχουν επιφέρει προβλήματα  υγεία, όπως εγκαύματα από ακτινοβολία, παράλυση, ακόμη και εγκεφαλική βλάβη, σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιευμένη έκθεση από ένα μυστηριώδες πρόγραμμα του Πενταγώνου που σταμάτησε το 2012.

Η μελέτη ταξινομεί διαφορετικούς τύπους συναντήσεων με άγνωστα αντικείμενα ή αντίληψης μεταφυσικών φαινομένων, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που αφορούν θεάσεις φαντασμάτων, γέτι ή πνευμάτων και άλλων που οδηγούν σε τραυματισμό, θάνατο.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, περιλαμβάνει επίσης περίληψη των επιπτώσεων που προκαλούνται από επαφές με UFO και συντάχθηκε από έναν ιδιωτικό μη κερδοσκοπικό οργανισμό το 1996, και αναφέρεται σε απαγωγές, παραλύσεις, τραυματισμούς στα μάτια, ηλεκτροπληξία και ακόμη και σεξουαλικές επαφές.

Η έκθεση με τα στοιχεία της χρονιάς για το 2010 συγκέντρωσε 42 περιπτώσεις από ιατρικούς φακέλους και 300 από «μη δημοσιευμένες» περιπτώσεις.

Δείτε επίσης:  Η μετοχή της Meta (Facebook) βυθίζεται κατά 25% στη Wall Street

Το έγγραφο αποτελεί ένα μέρος από έκθεση 1.500 σελίδων από το πλέον ανενεργό Advanced Aviation Threat Identification Program (AATIP) στοιχεία από την οποία κυκλοφόρησαν στη Sun από την Υπηρεσία Πληροφοριών Άμυνας.

«Έχουν αναφερθεί με ακρίβεια επαρκή περιστατικάκαι έχουν ληφθεί ιατρικά δεδομένα, ώστε να υποστηρίζεται η υπόθεση ότι ορισμένα προηγμένα συστήματα έχουν ήδη αναπτυχθεί και είναι μη σαφή ώστε να κατανοηθούν πλήρως από τις ΗΠΑ», αναφέρει η έκθεση.

Η μελέτη έχει τίτλο «Ανώμαλες οξείες και υποξείες επιδράσεις πεδίου σε ανθρώπινους και βιολογικούς ιστούς». Χρονολογείται στις 11 Μαρτίου 2010.

«Υπάρχουν διαβαθμισμένες πληροφορίες που είναι πολύ σχετικές με το αντικείμενο αυτής της μελέτης και μόνο ένα μικρό μέρος της διαβαθμισμένης βιβλιογραφίας έχει δημοσιευτεί», αναφέρει το έγγραφο.

Δείτε επίσης:  Οδηγώντας στους... αιθέρες: Το ιπτάμενο αυτοκίνητο AirCar πήρε πιστοποιητικό αξιοπλοΐας (VIDEO)

Στην έκθεση επισυνάπτεται μια λίστα με τις φυσιολογικές επιδράσεις που βιώνουν όσοι έχουν έρθει σε επαφή με UFO ή UAP ή έχουν γίνει θεατές μεταφυσικών φαινομένων.

Η λίστα συντάχθηκε το 1996 από το Mutual UFO Network και καλύπτει τη χρονική περίοδο από το 1873 έως το 1994.

Μεταξύ των φαινομένων που αναφέρονται είναι  φαινομενικές απαγωγές (129 αναφερόμενες περιπτώσεις), 77 ηλεκτρομαγνητικές επιδράσεις σε οχήματα, 75 περιστατικά με αντιληπτή απώλεια χρόνου , 41 περιπτώσεις που αφορούν εγκαύματα, 23 που αφορούν ηλεκτροπληξία, 18 προσκρούσεις πεδίου ισχύος  και 5 σεξουαλικές επαφές.

Ο Luis Elizondo, ο οποίος ήταν επικεφαής του προγράμματος του Πενταγώνου, το οποίο και κοστολογήθηκε στα 22 εκατομμύρια δολάρια , είπε στο περιοδικό GQ για ορισμένες από αυτές τις επιπτώσεις σε μια συνέντευξη τον Νοέμβριο.

Δείτε επίσης:  Φοιτητική ομάδα δημιούργησε σύστημα έγκαιρου εντοπισμού πυρκαγιάς

Πρέπει να είμαι προσεκτικός, δεν μπορώ να μιλήσω πολύ συγκεκριμένα, αλλά μπορεί κανείς να φανταστεί ότι λαμβάνονται αναφορές τύπου, ένας πιλότος να μας περιγράφι, “Λου, είναι πραγματικά περίεργο. Πετούσα και έφτασα κοντά σε αυτό το πράγμα και Επέστρεψα σπίτι και ήταν σαν να έπαθα ηλιακό έγκαυμα. Ήμουν κόκκινος για τέσσερις ημέρες“, είπε μεταξύ άλλων.

Πηγή: Daily Mail

Ακολουθήστε το Skai.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή

Μοιράσου το...