Εισβολή στην Ουκρανία: Έκκληση από την Ρουσλάνα – «Ο κόσμος μας νιώθει και θα μας βοηθήσει»

Τα βλέμματα και το ενδιαφέρον της διεθνούς κοινότητας είναι στραμμένα στην Ουκρανία έπειτα από την εισβολή της Ρωσίας στη χώρας. Η Ρουσλάνα Λίζικο, η τραγουδίστρια η οποία έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό όταν το 2004 κατέκτησε την πρώτη θέση στη Eurovision απηύθηνε δημόσια έκκληση μέσω του Instagram για να βοηθήσει τη χώρα της.

Η Ρουσλάνα δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία φαίνεται η ίδια να προσεύχεται και την συνόδευσε με ένα μακροσκελές κείμενο.

«Σήμερα το πρωί ξεκίνησε. Πρέπει να συγκεντρώσουμε δυνάμεις και να συνειδητοποιήσουμε ότι ο πόλεμος εναντίον της Ουκρανίας έχει ξεκινήσει. Ξέρω σίγουρα ότι ο κόσμος θα σταθεί ενωμένος για την Ουκρανία. Εργαστήκαμε για πολλά χρόνια για να διασφαλίσουμε ότι ο σύγχρονος κόσμος θα καταλάβει ότι η Ουκρανία είναι μια χώρα που έχει υποφέρει από το ρωσικό καθεστώς για αιώνες. Ο κόσμος μας νιώθει και θα μας βοηθήσει. Όλοι θα δράσουν για να σταματήσει ο πόλεμος. Τώρα το πιο σημαντικό είναι να γνωρίζουμε τις ξεκάθαρες ενέργειες της εδαφικής τοπικής άμυνας! Τώρα συλλέγω πληροφορίες – πώς να ενεργήσω, και θα τις δημοσιεύσω εδώ! Φίλοι, γράψτε μου ιδιωτικά ή εδώ! Χρειάζονται αξιόπιστες πληροφορίες!

Δείτε επίσης:  Tα δάκρυα της Σελένα Γκόμεζ: «Eυγνώμων που είναι ζωντανή»- Δείτε βίντεο

Είναι πολύτιμος χρόνος, γιατί μέχρι τώρα υπάρχει σύνδεση! Όταν υπήρχαν οι πιο επικίνδυνες ενέργειες κατά τη διάρκεια του Μαϊντάν, το μόνο πράγμα που μας βοήθησε να σωθούμε ήταν η συντονισμένη δράση, η σαφής κατανομή των ευθυνών και το πιο σημαντικό, η λήψη πληροφοριών από επίσημες πηγές ή αυτόπτες μάρτυρες. Το κύριο πράγμα είναι η εσωτερική γαλήνη χωρίς αρνητικά συναισθήματα και πανικό. Δόξα στην Ουκρανία! Κύριε, άκουσε και δέξου τις προσευχές μου για την Ουκρανία, ειρήνη και γαλήνη», έγραψε η τραγουδίστρια.  

Πηγή

Μοιράσου το...