Αστέρας Τρίπολης: Τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία

Αναλυτικά η σχετική ανακοινωση των Αρκάδων:

«Η 3η Δεκεμβρίου έχει ανακηρυχθεί από την Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ ως η Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία. Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ για ακόμη μία χρονιά τιμάει τη συγκεκριμένη ημέρα και με κοινωνική ευθύνη επισκέφθηκε τον Σύλλογο ΑμεΑ Νομού Αρκαδίας, προσφέροντας πλαστικά καπάκια που συγκεντρώθηκαν για την αγορά αμαξιδίου και ορθοπεδικών ειδών.

Το μήνυμα του προέδρου ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, κ. Γιώργου Μποροβήλου: “Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ έχει αποδείξει με πράξεις ότι θέλει να έχει ουσιαστικό ρόλο στην κοινωνία. Για όλους εμάς στον ΑΣΤΕΡΑ και ασφαλώς με την κυρίαρχη κατεύθυνση από τους ιδιοκτήτες, κύριο Μπάκο και κύριο Καϋμενάκη, η κοινωνική προσφορά και η αλληλεγγύη προς τον συνάνθρωπο δεν είναι απλώς επιθυμία. Αποτελεί υποχρέωση και επιπλέον μία αυτονόητη πράξη.

Δείτε επίσης:  Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (12/06)

Στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις τη δράση του Συλλόγου ΑμεΑ Νομού Αρκαδίας, τους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη και για ακόμη μία χρονιά τιμούμε την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία συνεισφέροντας στο δύσκολο έργο τους.

Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ παραμένει ενεργή στην κοινωνία, ιδιαίτερα στην τοπική κοινωνία και με μεγάλη ευθύνη απέναντί της εξακολουθεί να την στηρίζει με όποιο τρόπο μπορεί.

Εύχομαι καλές γιορτές με υγεία σε όλο τον κόσμο”.

Το μήνυμα του Προέδρου Συλλόγου ΑμεΑ Νομού Αρκαδίας, κ. Σταύρου Μιχαλόπουλου: “Το Δ.Σ του Συλλόγου και τα μέλη ΑμεΑ Αρκαδίας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τη μεγάλη οικογένεια της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ για την συνεχή προσφορά του κάθε χρόνο σημαντικής ποσότητας πλαστικών καπακιών στο πλαίσιο της 3ης Δεκέμβρη Παγκόσμια Ημέρας ΑμεΑ, τα οποία θα διατεθούν για την αγορά αμαξιδίων και ορθοπεδικών ειδών και την εξυπηρέτηση ατόμων με κινητική αναπηρία που το έχουν ανάγκη.

Δείτε επίσης:  QUIZ: Οι κορυφαίοι σκόρερ της Super League την τελευταία δεκαετία!

Η σημερινή μέρα , Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία, δεν είναι μέρα γιορτής, είναι μέρα αγώνα για το αναπηρικό κίνημα. Κάθε άνθρωπος είναι ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ από τον άλλο. Είμαστε όμως όλοι ΙΣΟΙ- στις υποχρεώσεις, τα δικαιώματα, τους νόμους, στην ανάγκη τελικά για ΖΩΗ. Η 3η Δεκέμβρη αφιερώνεται στον αγώνα για τη διαφύλαξη των δικαιωμάτων των ατόμων με αναπηρία, των χρονίως πασχόντων και των οικογενειών τους, την πλήρη άσκηση τους, ως ισάξια μέλη του κοινωνικού μας συνόλου με κάθε άλλο μέλος της καθώς και στην διεκδίκηση της αξιοπρεπούς διαβίωσης μας στη κοινωνία που ζούμε και υπάρχουμε.

Σας νιώθουμε κοντά μας και αυτό μας δίνει δύναμη να προχωρήσουμε. Ευχόμαστε στην οικογένεια της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ, υγεία, δύναμη, καλή πορεία στο έργο τους και πάντα επιτυχίες σε κάθε στόχο τους”.

Δείτε επίσης:  Ανακοίνωσε Φίνκε ο Ηρακλής

Για λογαριασμό του Συλλόγου ΑμεΑ Νομού Αρκαδίας τα καπάκια παρέλαβαν οι Αντιπρόεδροι, κ. Βασίλης Θεοδωρόπουλος και κ. Νίκος Καραλής.Πηγή

Please follow and like us:
Pin Share
Μοιράσου το...
RSS
Follow by Email