Ανδρέας Μικρούτσικος για Μεγάλο Παζάρι: Έδειχνα κρυφά στους παίκτες πού βρίσκεται το δώρο

Αποκαλύψεις για το τηλεπαιχνίδι «Μεγάλο Παζάρι» που έγραψε ιστορία στην τηλεόραση, έκανε ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Όπως είπε ο παρουσιαστής στην εκπομπή Super Κατερίνα, έδειχνε κρυφά στους παίκτες πού βρίσκεται το μεγάλο δώρο.

«Συνήθως θα δείτε με πολλούς να είμαι αγκαλιά. Γιατί ήμουν αγκαλιά; Γιατί έλεγα το κουτί ή την κουρτίνα; Και στο “κουρτίνα” σου έπιανα τον ώμο, ότι στην κουρτίνα είναι το ψωμί. Το έκανα, το λέω, είναι η πρώτη φορά που το δηλώνω. Το έκανα υπέρ των παικτών. Αν δείτε πότε πέφτουν σε zonk δεν τους έχω αγκαλιά» είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος αφήνοντας τους υπολοίπους με το στόμα ανοιχτό.

Δείτε επίσης:  Μαρίνα Πατούλη: Βγήκε το διαζύγιό μου – Κάνω επανεκκίνηση

Όσο για το πώς ανέλαβε την παρουσίαση του τηλεπαιχνιδιού, ο Ανδρέας Μικρούτσικους είπε: «Μου έκαναν πρόταση για το “Ραντεβού στα Τυφλά”. Είχαν ζητήσει από τον Γιώργο Πολυχρονίου να του κάνουν μεταγραφή από τον ΑΝΤ1 στο Mega για να κάνει το Μεγάλο Παζάρι κι εγώ θα έκανα το Σαββατοκύριακο. Τους είπε ναι ο Πολυχρονίου. Δέχτηκα και μου άρεσε και το project. Έλα όμως που δεν ήρθε ο Πολυχρονίου.

Με φωνάζουν και μου λένε αναβάλλεται το “Ραντεβού στα Τυφλά”. Εμένα το Μεγάλο Παζάρι σαν ιδέα δεν μου άρεσε, το άλλο το έβρισκα έξυπνο. Δέχτηκα παρ’ όλα αυτά. Έτσι έκανα αυτό και επιτυχώς και ευτυχώς πήραν την Βάσια Τριφύλλη και έκανε το Ραντεβού στα Τυφλά» είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Δείτε επίσης:  Πέντε συμβουλές για την επιστροφή στη δουλειά μετά το τριήμερο

Πηγή

Μοιράσου το...