Άρης-Καστρίτης: «Έτοιμοι το Νοέμβριο»

Ο προπονητής του Άρη Γιάννης Καστρίτης εξήγησε πως έχουν ετοιμαστεί ωραία πράγματα, ενώ η ομάδα θα είναι έτοιμη το Νοέμβριο

Στον Άρη παραμένουν συγκρατημένοι για τη νέα σεζόν, αλλά είναι αποφασισμένοι να δουλέψουν σκληρά για να υλοποιήσουν τους στόχους τους, όπως εξήγησε ο προπονητής Γιάννης Καστρίτης στη media day του συλλόγου.

«Πλησιάζουμε στην έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων και μας δίνει ένα εξτρά κίνητρο και ενθουσιασμό, έτσι είναι κάθε χρόνο όταν ολοκληρώνεται η μακρά περίοδος της προετοιμασίας. Έχουμε δουλέψει πάρα πολύ καλά, τα παιδιά δείχνουν φοβερή διάθεση και δουλεύουμε σκληρά. Νομίζω ότι έχουμε ετοιμάσει ωραία πράγματα», δήλωσε ο Γιάννης Καστρίτης για να συμπληρώσει:

Δείτε επίσης:  Κατώτατος μισθός: Ποιοι δικαιούχοι επιδομάτων θα δουν αύξηση από την 1η Μαΐου

«Συνεχίζουμε προπονήσεις μέχρι το πρώτο μας παιχνίδι την Κυριακή, από εκεί και πέρα κοιτάζουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό και να διεκδικήσουμε όσες περισσότερες νίκες μπορούμε. Έχουμε εμπιστοσύνη στο έργο μας και θα είμαστε έτοιμο τον Νοέμβριο».

Για το ενδεχόμενο ενίσχυσης απάντησε: «Βρισκόμαστε σε επαφές με την αγορά, παρόλα αυτά δεν έχουμε κάποια ιδιαίτερη πίεση, έχουμε ένα αρκετά γεμάτο ρόστερ με παιδιά που έχουν δείξει ότι μπορούνε να ανταποκριθούν οπότε υπό αυτή την έννοια δεν έχει ουσία να πάρουμε κάποιον παίκτη απλά για να πάρουμε».

Όσον αφορά την αγωνιστική ετοιμότητα των «κιτρινόμαυρων», υποστήριξε: «Περιμένουμε να είμαστε πολύ καλύτεροι τόσο από άποψη τακτικής ετοιμότητας αλλά και πνευματικής προσέγγισης την ώρα του παιχνιδιού. Είμαστε μία καινούργια ομάδα, τα ερεθίσματα που πήραμε από το παιχνίδι με τη Γουλβς και η δουλειά που κάναμε τις επόμενες ημέρες, θεωρούμε ότι θα τη δούμε στο πρώτο παιχνίδι μας».

Δείτε επίσης:  Γιάννης Τσιμιτσέλης και Κατερίνα Γερονικολού σε ρόλο Άι Βασίλη για τα Ευχοστολίδια

Τέλος, για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, ο Καστρίτης, ανέφερε: «Όλοι αντιλαμβανόμαστε τον βαθμό δυσκολίας του παιχνιδιού, όπως κάναμε και πέρσι πριν το παιχνίδι αυτό αλλά και ανεξαρτήτως αντιπάλου, το ίδιο θα κάνουμε και φέτος».

Πηγή

Μοιράσου το...