Χαμός σε πτήση από την Κύπρο: Αντί για τις αποσκευές τους οι επιβάτες πήραν… κιβώτια με ψάρια!

Η αλήθεια είναι ότι τα αεροδρόμια συγκαταλέγονται σίγουρα στους χώρους που μπορεί να συμβούν οι πιο παράξενες αλλά και ευτράπελες καθημερινές ιστορίες. Λίγο η μεγάλη κινητικότητα, το πλήθος, η βιασύνη… Αυτό όμως που βίωσαν την περασμένη Δευτέρα οι επιβάτες μιας πτήσης Bristish Airlines από την Κύπρο για την Βρετανία, με τις βαλίτσες του, μάλλον ξεπερνά τα όσα έχουμε ακούσει μέχρι σήμερα. 

Η Becca Braunholtz μαζί με την οικογένεια της είχε πάει στην Κύπρο για διακοπές και την περασμένη Δευτέρα επέστρεφαν με πτήση της Bristish Airlines στην Βρετανία. Όταν λοιπόν έφτασαν στο αεροδρόμιο του Χίθροου και πήγαν να παραλάβουν τις βαλίτσες τους, είδαν στους ιμάντες μεταφοράς αποσκευών… κιβώτια με ψάρια και θαλασσινά!

Δείτε επίσης:  3 ελληνικές παραλίες στη λίστα με τις ασφαλέστερες της Ευρώπης!

Τουλάχιστον 100 κιβώτια με ψάρια και θαλασσινά, όπως αναφέρει δημοσίευμα του BBC, γύριζαν στον ιμάντα μεταφοράς αποσκευών, με τους επιβάτες της British Airlines όχι μόνο να ψάχνουν απεγνωσμένα τις βαλίτσες τους αλλά να πρέπει να αντιμετωπίσουν και την έντονη μυρωδιά. 

Μερικοί επιβάτες ήταν «εξοργισμένοι», αναφέροντας ότι «πιστεύαμε ότι οι αποσκευές μας βρίσκονταν στο δεύτερο κύμα παραδόσεων, αλλά ήταν ένα συνεχόμενο κύμα κιβωτίων με ψάρια». Στους ιμάντες μεταφοράς αποσκευών υπήρχαν τελικά μόνο τα εν λόγω κιβώτια, τα οποία έφεραν πάνω τους αυτοκόλλητα για το αεροδρόμιο JFK στις ΗΠΑ.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε επίσης

Δείτε επίσης:  Το εντυπωσιακό φρούριο στη Σκωτία που έγινε 5άστερο ξενοδοχείο – Ρομαντική διαμονή με αίγλη άλλης εποχής

The post Χαμός σε πτήση από την Κύπρο: Αντί για τις αποσκευές τους οι επιβάτες πήραν… κιβώτια με ψάρια! appeared first on Travelstyle.

Source

Please follow and like us:
Pin Share
Μοιράσου το...
RSS
Follow by Email