Χαμός σε πτήση από την Κύπρο: Αντί για τις αποσκευές τους οι επιβάτες πήραν… κιβώτια με ψάρια!

Η αλήθεια είναι ότι τα αεροδρόμια συγκαταλέγονται σίγουρα στους χώρους που μπορεί να συμβούν οι πιο παράξενες αλλά και ευτράπελες καθημερινές ιστορίες. Λίγο η μεγάλη κινητικότητα, το πλήθος, η βιασύνη… Αυτό όμως που βίωσαν την περασμένη Δευτέρα οι επιβάτες μιας πτήσης Bristish Airlines από την Κύπρο για την Βρετανία, με τις βαλίτσες του, μάλλον ξεπερνά τα όσα έχουμε ακούσει μέχρι σήμερα. 

Η Becca Braunholtz μαζί με την οικογένεια της είχε πάει στην Κύπρο για διακοπές και την περασμένη Δευτέρα επέστρεφαν με πτήση της Bristish Airlines στην Βρετανία. Όταν λοιπόν έφτασαν στο αεροδρόμιο του Χίθροου και πήγαν να παραλάβουν τις βαλίτσες τους, είδαν στους ιμάντες μεταφοράς αποσκευών… κιβώτια με ψάρια και θαλασσινά!

Δείτε επίσης:  Η συγκλονιστική εξωτική ροζ παραλία που δεν βρίσκεται σε κάποιο νησί αλλά στην ηπειρωτική Ελλάδα

Τουλάχιστον 100 κιβώτια με ψάρια και θαλασσινά, όπως αναφέρει δημοσίευμα του BBC, γύριζαν στον ιμάντα μεταφοράς αποσκευών, με τους επιβάτες της British Airlines όχι μόνο να ψάχνουν απεγνωσμένα τις βαλίτσες τους αλλά να πρέπει να αντιμετωπίσουν και την έντονη μυρωδιά. 

Μερικοί επιβάτες ήταν «εξοργισμένοι», αναφέροντας ότι «πιστεύαμε ότι οι αποσκευές μας βρίσκονταν στο δεύτερο κύμα παραδόσεων, αλλά ήταν ένα συνεχόμενο κύμα κιβωτίων με ψάρια». Στους ιμάντες μεταφοράς αποσκευών υπήρχαν τελικά μόνο τα εν λόγω κιβώτια, τα οποία έφεραν πάνω τους αυτοκόλλητα για το αεροδρόμιο JFK στις ΗΠΑ.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε επίσης

Δείτε επίσης:  Το παραδοσιακό ορεινό χωριό στα Γρεβενά με τα πετρόχτιστα σπίτια και τα γραφικά σοκάκια

The post Χαμός σε πτήση από την Κύπρο: Αντί για τις αποσκευές τους οι επιβάτες πήραν… κιβώτια με ψάρια! appeared first on Travelstyle.

Source

Μοιράσου το...