Χαλκός: Πού χρησιμεύει & σε ποιες τροφές θα τον βρείτε (εικόνες)

Ο χαλκός είναι ένα ιχνοστοιχείο απαραίτητο για τον οργανισμό σε μικρές ποσότητες.

Ο χαλκός συμμετέχει σε μία πληθώρα λειτουργιών του οργανισμού. Μερικές από αυτές είναι: η απορρόφηση του σιδήρου, η μεταφορά του οξυγόνου, ο σχηματισμός της αιμοσφαιρίνης και ο σχηματισμός συνδετικού ιστού.

Source

Please follow and like us:
Pin Share
Μοιράσου το...
Δείτε επίσης:  Αναβολή στις ανακοινώσεις Χαρδαλιά - Στις 19:00 η επίσημη ενημέρωση για την πανδημία
RSS
Follow by Email