Τραϊάνα Ανανία: Λυπάμαι πολύ που η Ελλάδα εγκαταλείπει μονίμως τους ανθρώπους της

Την ευχάριστη αλλά και τη δυσάρεστη πλευρά της «Ελπίδας» θέλησε να τονίσει η Τραϊάνα Ανανία μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram. Η ηθοποιός στην ανάρτησή της αναφέρθηκε στο όμορφο συναίσθημα το οποίο δημιουργεί, αρχικά, η θέα του χιονιού ενώ στην συνέχεια σχολίασε τα προβλήματα τα οποία δημιούργησε η κακοκαιρία Ελπίδα.

«Όπως και πέρσι που χιόνισε ..και για λίγο τα βλέπαμε όλα λίγο άσπρα και λίγο πιο αισιόδοξα..Είμαι ευγνώμων γιαυτο το συναίσθημα. Είναι σαν να μας έκανε τη χάρη και μας έφερε λίγο χιόνι στο μπαλκόνι,μιας και δεν έχουμε φράγκο να πάμε Αραχωβα να παίξουμε με το χιόνι» έγραψε αρχικά η Τραϊάνα Ανανία.

Δείτε επίσης:  Eagles Villas: Το νέο must μέρος για να μείνεις στη Χαλκιδική

Η ηθοποιός πρόσθεσε στην συνέχεια πως: «Όσον αφορά την άσχημη πλευρά της χιονοθύελλας τον εγκλωβισμό των οχημάτων στην Αττική οδό και άλλα άπειρα δεινά..λυπάμαι πολύ που η Ελλάδα εγκαταλείπει μονίμως τους ανθρώπους της.Δεν υπάρχει κανένας σεβασμός..Αλήθεια δε ξέρω σε τι χώρα ζούμε .. και δε ξέρω και πως θα αλλάξει αυτή η κατάσταση δυστυχώς.❄️⛄️😊…..#🇬🇷🤮 Εύχομαι ένα καλύτερο μέλλον για τον καθένα μας..κι αν δεν υπάρχει εδώ ας βρούμε τη δύναμη να το ψάξουμε αλλού».

Πηγή

Μοιράσου το...