Συνάντηση Καπράλου με τον Πρόεδρο του Αζερμπαϊτζάν

Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας του Αζερμπαϊτζάν, Ιλχάμ Αλίγιεφ, επισκέφθηκε ο πρόεδρος της ΕΟΕ και πρόεδρος των Ευρωπαϊκών Ολυμπιακών Επιτροπών, Σπύρος Καπράλος στο Προεδρικό Μέγαρο του Μπακού.

Ο Aζέρος Πρόεδρος αρχικά συνεχάρη τον Σπύρο Καπράλο για την εκλογή του ως προέδρου των Ευρωπαϊκών Ολυμπιακών Επιτροπών, ευχήθηκε καλή επιτυχία στις δράσεις του κι εξέφρασε την ευγνωμοσύνη για τη συμμετοχή στις εκδηλώσεις για την 30ή επέτειο της Εθνικής Ολυμπιακής Επιτροπής του Αζερμπαϊτζάν.

Υπενθύμισε με ικανοποίηση τους πρώτους Ευρωπαϊκούς Αγώνες που έγιναν στο Μπακού το 2015, υπογράμμισε τη σημασία αυτής της σπουδαίας διοργάνωσης και χαιρέτισε τον ρόλο του Σπύρου Καπράλου στη διοργάνωση των αγώνων.

Δείτε επίσης:  Μίσιτς: «Πέρασα την καλύτερη περίοδο της ζωής μου στον ΠΑΟΚ»

Εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη του για τα καλά λόγια, ο κ. Καπράλος μετέφερε αρχικά τα συγχαρητήριά του με την ευκαιρία της 30ής επετείου της Εθνικής Ολυμπιακής Επιτροπής του Αζερμπαϊτζάν.

Τονίζοντας τη σημασία των Πρώτων Ευρωπαϊκών Αγώνων, ο πρόεδρος της ΕΟΕ επισήμανε την εξαιρετική διοργάνωση και τον ρόλο του αρχηγού του κράτους σε αυτήν.

Είπε ότι το Αζερμπαϊτζάν ήταν άξιος οικοδεσπότης αυτής της εκδήλωσης, που συνέβαλε σημαντικά στην αλληλεγγύη της Ευρωπαϊκή Ολυμπιακής οικογένεια.

Ο Πρόεδρος Αλίγιεφ ευχαρίστησε για τα συγχαρητήρια και εξέφρασε την πεποίθησή του ότι οι σχέσεις μεταξύ του Αζερμπαϊτζάν και των Ευρωπαϊκών Ολυμπιακών Επιτροπών θα συνεχίσουν να αναπτύσσονται με επιτυχία.

Δείτε επίσης:  Σφαγή στο Τέξας: Ένοπλος εισέβαλε σε δημοτικό - 14 μαθητές νεκροί και ένας δάσκαλος

Πηγή

Μοιράσου το...