Στην πανέμορφη Πάρο βρίσκεται ο Ζαν Πολ Γκοτιέ

Στην Ελλάδα βρίσκεται αυτές τις ημέρες ο θρυλικός σχεδιαστής μόδας Ζαν Πολ Γκοτιέ

Στην Πάρο βρίσκεται ο διάσημος Γάλλος σχεδιατής, Ζαν Πολ Γκοτιέ, ο οποίος απολαμβάνει το ελληνικό νησί λίγο πριν επιστρέψει στη Γαλλία και στις επαγγελματικές υποχρεώσεις της νέας σεζόν.

O Ζαν Πολ Γκοτιέ στην Πάρο

Λάτρης της Ελλάδας και του πολιτισμού είναι συχνός επισκέπτης της χώρας μας και έχει δεχτεί πολλές επιρροές. «Οι άνθρωποι είναι όμορφοι, η αρχιτεκτονική είναι εξαίσια, το φαγητό εκπληκτικό, τα νησιά έχουν ένα μοναδικό φως και η θάλασσα είναι ομορφότερη του κόσμου. Την Ελλάδα την αγαπώ!» , έχει δηλώσει ο ίδιος σε παλαιότερη συνέντευξή του.

Αυτοδίδακτος, αντικομφορμιστής και οραματιστής. Ετσι περιγράφεται ο Ζαν Πολ Γκοτιέ. Έφερε την επανάσταση στην αντίληψη του τι είναι η ομορφιά και με τις επιδείξεις event στη πασαρέλα διεύρυνε τα όρια ανάμεσα στη μόδα και το θέαμα.

Δείτε επίσης:  Σπύρος Μπιμπίλας: Τι απαντά για τις αγωγές του Γιώργου Κιμούλη

Ο Πιερ Καρντέν ήταν ο πρώτος που αναγνώρισε το ταλέντο του και το 1970 τον προσέλαβε ως βοηθό του. Σε ηλικία 24 χρονών ο Γκοτιέ ξεκίνησε τις δικές του δημιουργίες και μόλις δύο χρόνια αργότερα ίδρυσε τον ομώνυμο οίκο μόδας. 

Πηγή: skai.gr

Δείτε επίσης:  Άρχισαν τα παρατράγουδα για το ντοκιμαντέρ Χάρι – Μέγκαν: Το Netflix επικρίνεται για «παραπλανητικά» πλάνα στα τρέιλερ

Πηγή

Μοιράσου το...