Σπύρος Μπιμπίλας: Το Survivor θα κάνει κακό στη Μυριέλλα Κουρεντή

Για τους ηθοποιούς που αποφασίζουν να πάνε σε ριάλιτι μίλησε μεταξύ άλλων ο Σπύρος Μπιμπίλας, ενώ αναφέρθηκε τόσο στον ρόλο του ως Σκρουτζ, αλλά και στο νέο σίριαλ που θα λάβει μέρο.

«Δεν κρύβω τα χρόνια μου, έκλεισα τα 66. Νιώθω πολύ περήφανος και θεωρώ ότι ο Σκρουτζ ήταν ένας από τους καλύτερους ρόλους της καριέρας μου. Θα έκανα μεγάλη βλακεία αν δεν έπαιζα τον Σκρουτζ.

Θα φύγω για 10 μέρες τώρα στην Κύπρο και τη Ρωσία γιατί θα λάβω μέρος σε ένα ρώσικο σίριαλ, όπου θα υποδυθώ έναν Ελληνολιβανέζο κατάσκοπο. Έδωσα οντισιόν και με πήραν και όχι επειδή είμαι ο Μπιμπίλας», είπε αρχικά ο Σπύρος Μπιμπίλας

Δείτε επίσης:  Espresso Girl: Tζώρτζια Παναγή

Ο Σπύρος Μπιμπίλας πρόσθεσε επίσης: «Τον αγαπάω τον Γιάννη Χατζηγεωργίου, είναι πολύ σημαντικός ηθοποιός και δεν νομίζω ότι το Survivor θα τον βοηθούσε. Ούτε τη Μυριέλλα Κουρεντή θα βοηθήσει το Survivor, θα της κάνει κακό. Είναι μια τόσο σημαντική ηθοποιός για το μιούζικαλ. Όταν οι ηθοποιοί πεινάνε, εξαναγκάζονται και πάνε. Όταν παίρνουν 250 ευρώ το μήνα στην ξεφτίλα, πώς να μην πάνε σε ριάλιτι;».

Πηγή

Μοιράσου το...