Σλούκας: «Έπαιξα λίγο παραπάνω…»

Ο Κώστας Σλούκας άφησε σαφείς αιχμές για τον χρόνο συμμετοχής και την εμπιστοσύνη που απολαμβάνει από τον Γιώργο Μπαρτζώκα

Αφού είχε καθαρίσει το παιχνίδι με την ΑΕΚ και είχε σώσει τον Ολυμπιακό από το κάζο της χρονιάς, ο Κώστας Σλούκας (είχε 23 πόντους και 11 ασίστ) μιλώντας στην ΕΡΤ άφησε σαφείς αιχμές για τον χρόνο συμμετοχής του και την εμπιστοσύνη που απολαμβάνει από τον Γιώργο Μπαρτζώκα!

Λίγη ώρα νωρίτερα ο προπονητής του Ολυμπιακού σε ερώτηση για το αν ο Σλούκας είναι ο ηγέτης του Ολυμπιακού είχε απαντήσει: «Αυτά είναι δημοσιογραφικά κόλπα. Αυτό που μπορώ να πω είναι πως ο Σλούκας είναι ένας καταπληκτικός παίκτης και θα μας βοηθήσει και στη συνέχεια».

Δείτε επίσης:  ΑΕΚ: Πρόβλημα με Στάνκοβιτς – Στην αποστολή Μάνταλος, Ιρανοί

Στην ερώτηση που του έγινε για την εξαιρετική εμφάνιση του που θύμισε «Σλούκα από τα παλιά», στην εκπομπή «Τζάμπολ» της Κρατικής Τηλεόρασης, ο ίδιος ο αθλητής απάντησε ρίχοντας την «βόμβα» που φανερώνει και πιο είναι εν τέλει το πρόβλημα της ομάδας: «Τι εννοείς από τα παλιά; Παλιά δηλαδή; Γενικά από την αρχή της χρονιάς νιώθω καλά. Ο προπονητής με εμπιστεύτηκε λίγο παραπάνω λόγω των απουσιών και έπαιξα όπως γνωρίζω. Τόσο απλά».

Ενώ, για το αν διανύει περίοδο ντεφορμαρίσματος ο Ολυμπιακός, εξήγησε: «Δεν το βλέπω έτσι. Το βλέπω ως κίνητρο για μεγαλύτερη δουλειά. Είχαμε δυο – τρία αποτελέσματα που δεν θέλαμε. Έτσι είναι το μπάσκετ, δεν θα πάει κανείς αήττητος. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε, αν θέλουμε να πετύχουμε. Αν δεν θέλουμε, δεν θα πετύχουμε».

Δείτε επίσης:  Παναγιωτάρας: «Ψηλά το κεφάλι. Δεν ακυρώνεται η προσπάθεια όλης της χρονιάς με μια ήττα»

Πηγή

Μοιράσου το...