Σκορπιός Ημερήσιες Προβλέψεις 03/07: Σήμερα μπορεί να εκπλήξεις ακόμη και τον… εαυτό σου

Ζώδια – Σκορπιός: Μην μπλέξεις τα προσωπικά με τα οικονομικά σου

Ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς αναβαθμίζει μεν την έμπνευσή σου και… χαρά στον καλλιτέχνη ή/και το δημιουργό που κρύβεις μέσα σου, συνάμα όμως δρομολογεί πονηριές, απιστίες ή/και ψέματα στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, με τα «σιγανά ποτάμια» να κάνουν μια χαρά τη «δουλειά» τους. Καλό είναι μάλιστα να μην μπλέξεις τα προσωπικά με τα οικονομικά σου, αφού κινδυνεύεις να χάσεις και στα δύο, δοκιμάζοντας μάλιστα μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη! Παράλληλα βέβαια, μπορεί να ανοίξει ξαφνικά ένα «παράθυρο» δανειοδότησης ή σε σχέση με τη ρύθμιση χρεών, έτσι για… παρηγοριά!

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 03/07

Σήμερα μπορεί να εκπλήξεις ακόμη και τον… εαυτό σου, υιοθετώντας πρακτικές που δεν συνηθίζεις ή επιλέγοντας ένα πρόσωπο έξω από τις «κλασικές» προδιαγραφές σου! Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, που προσπαθείς να την κρατήσεις «με νύχια και με δόντια» μια εξέλιξη θα σου δώσει να καταλάβεις ότι… ματαιοπονείς κι είναι προτιμότερο να ακολουθήσει ο καθένας το δρόμο του. Όσο για τα ψέματα… δεν θα σώσουν κανέναν!

Δείτε επίσης:  Ο νέος επιδημιολογικός χάρτης του ECDC: Στο “κόκκινο” όλη η Ελλάδα – Πάνω από το 4% ο δείκτης θετικότητας

Ακολουθήστε το Newsbomb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newsbomb.gr

Source

Μοιράσου το...