Σασμός Spoiler: Όλα όσα θα δούμε στο επεισόδιο της Πέμπτης – Καλλιόπη και Μανώλης «ανοίγουν» στόματα

Σασμός Spoiler: Ο Μανώλης πιο αποφασιστικός από ποτέ. Η Καλλιόπη ομολογεί ότι εκείνη δολοφόνησε τον Άγγελο και μια επανασύνδεση φαίνεται να είναι προ των πυλών

Το σημερινό επεισόδιο άφησε τους τηλεθεατές με το στόμα ανοιχτό καθώς η είσοδος του Παύλου Βρουλάκη (Στέλιος Μάινας) πυροδότησε τις εξελίξεις καθώς διψάει για εκδίκηση.

Το παρελθόν του Πάυλου Βρουλάκη, οι σκέψεις του για να πάρει πίσω το αίμα της οικογένειάς του αλλά και η πραγματική ιστορία πίσω από τη δολοφονία του Άγγελου αναστάτωσε τους θαυμαστές της σειράς.

Στο επεισόδιο της Πέμπτης η δράση και το δράμα συνεχίζεται.

Αργυρώ και Αστέρης έρχονται ξανά κοντά και για πρώτη φορά στον δεύτερο κύκλο της σειράς, όμως γίνονται αντιληπτοί από τον Σταύρο.

Δείτε επίσης:  Billie Eilish: Βρήκαμε 10 φωτογραφίες της που έκαναν το Instagram να παραλύσει

Ο Μανώλης εξομολογείται στη Θοδώρη ότι εκείνος φταίει που ο Άγγελος σκοτώθηκε και αποφασίζει να μιλήσει. Πρώτα πάει στην Καλλιόπη και της λέει ότι γνωρίζει πως ο Μαθιός κρύβεται πίσω από τη δολοφονία του Στεφανή και πως θα τα καταγγείλει όλα στην αστυνομία.

Η Άννα φέρνει την τροπή, καθώς είχε δει την Καλλιόπη να πηγαίνει προς το σπίτι του γιατρού και να μην είναι μαζί με τον Μαθιό, όπως είχε καταθέσει η Καλλιόπη στον αστυνομικό Φραγκιαδάκη.

Η Καλλιόπη καταφθάνει στο αστυνομικό τμήμα και εκμυστηρεύεται στον Αντώνη «Άλλος έκανε το φονικό και κατέω ποιος είναι. Εγώ τον σκότωσα», λέει η Καπετάνισσα με τον Αστέρη να μπαίνει ξαφνικά στο γραφείο του αστυνομικού και να την ακούει.

Δείτε επίσης:  Πελοπόννησος: Road trip στα υπέροχα χωριά της Μάνης!

Source

Μοιράσου το...