Πτήση – θρίλερ από την Αθήνα στο Ηράκλειο με αναγκαστική επιστροφή μετά από ώρες!

Η χθεσινή κακοκαιρία με τους θυελλώδεις ανέμους μετέτρεψε μια πτήση από την Αθήνα στο Ηράκλειο Κρήτης σε θρίλερ καθώς οι καιρικές συνθήκες εμπόδισαν την προσγείωση στο Ηράκλειο με αποτέλεσμα το αεροπλάνο να επιστρέψει στην Αθήνα!

Οι θυελλώδεις άνεμοι, κατέστησαν αδύνατες τις προσπάθειες του πιλότου να προσγειώσει το αεροπλάνο στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου Κρήτης «Νίκος Καζαντζάκης, με αποτέλεσμα να γίνει αναγκαστική επιστροφή στην Αθήνα. Στην Κρήτη έφτασε τελικά το αεροπλάνο ύστερα από… πέντε ώρες ταλαιπωρίας!

Η πτήση ξεκίνησε από την Αθήνα στις 5:10 το απόγευμα. Έφτασε στο Ηράκλειο αλλά οι ισχυρότατοι άνεμοι δεν επέτρεψαν στο αεροπλάνο να προσγειωθεί γι αυτό και επέστρεψε στην Αθήνα. Η πτήση ξαναέγινε λίγο μετά τις 8 το βράδυ αλλά και πάλι το αεροσκάφος προσγειώθηκε με πολύ δυσκολία. Οι ταλαιπωρημένοι επιβάτες έφτασαν στον προορισμό τους λίγο μετά τις 10 το βράδυ.

Δείτε επίσης:  3+1 πανέμορφοι άκρως καλοκαιρινοί προορισμοί για διακοπές που θα φτάσετε με το αυτοκίνητο

Πλην του αεροδρομίου, προβλήματα εντοπίστηκαν και στο λιμάνι καθώς δεν πραγματοποιήθηκαν και τα δρομολόγια των πλοίων.

Δείτε επίσης

The post Πτήση – θρίλερ από την Αθήνα στο Ηράκλειο με αναγκαστική επιστροφή μετά από ώρες! appeared first on Travelstyle.

Δείτε επίσης:  Νήσος Σαπιέντζα: Έχει σχήμα καρδιάς και είναι στην Μεσσηνία – Γνωρίστε έναν ακόμα «κρυμμένο» παράδεισο της Ελλάδας

Source

Please follow and like us:
Pin Share
Μοιράσου το...
RSS
Follow by Email