Πρόλαβε φανταστικές προσφορές με την airfrance, για μοναδικούς προορισμούς

Για τις ανάγκες της ταξιδιωτικής μου εκπομπής «Εικόνες», ταξιδεύω πολύ συχνά, γι’ αυτό διαλέγω προσεκτικά την αεροπορική εταιρεία με την οποία θα «πετάξω».

Μέσα από τις εκπομπές μου σας έχω ταξιδέψει πολλές φορές σε μοναδικούς και εξωτικούς προορισμούς και γνωρίζω ότι πολλοί από εσάς θα θέλατε να βρεθείτε σε ένα από αυτά τα υπέροχα μέρη.

Ευτυχώς, για εσάς, σας έχω ένα πολύ ευχάριστο νέο.

Η αγαπημένη μου εταιρεία airfrance, κάνει μία μοναδική προσφορά για έκδοση εισιτηρίων, μόνο από τον ιστότοπό της, airfrance.gr μέχρι και τις 23 Νοεμβρίου.

Συγκεκριμένα, η airfrance σας δίνει την ευκαιρία να ταξιδέψετε μέχρι τις ΗΠΑ, το Μεξικό ή τον Καναδά, με έκπτωση 25%, επί του καθαρού ναύλου, χωρίς φόρους και χρεώσεις.

Δείτε επίσης:  Κύπρος: Αυστηροποίησε τα μέτρα εισόδου στη χώρα – Μόνο με PCR μέχρι 48 ώρες πριν την αναχώρηση και κατά την άφιξη

Η έκπτωση ισχύει για τις αναχωρήσεις από Αθήνας και για ελάχιστο αρχικό ναύλο στα 160 Ευρώ.

Μάλιστα, μπορείτε να επιλέξετε και την θέση με την οποία θέλετε να ταξιδέψετε. Η προσφορά ισχύει για όλους τους προορισμούς του δικτύου της Air France προς ΗΠΑ, Καναδά και Μεξικό και ισχύει για τις θέσεις Economy, Premium Economy και Business Class για ταξίδια από 3 Ιανουαρίου.

Θυμηθείτε ότι, αφού συμπληρώσετε τα προσωπικά σας στοιχεία, στο στάδιο της πληρωμής, συμπληρώνεται τον εκπτωτικό κωδικό AFGRDAYS22.

Σημειώνεται ότι, η έκπτωση Ισχύει για όλη την κράτηση ανεξάρτητα από τον αριθμό των επιβατών.

Φυσικά, μπορείτε να πάρετε ιδέες για το ταξίδι σας βλέποντας τις εκπομπές μου, με το ταξίδι μου στο Μεξικό και στις ΗΠΑ.

Δείτε επίσης:  Αίγινα: Εκδρομή ακόμα και μονοήμερη στο πανέμορφο νησί που βρίσκεται μόλις μια ώρα από την Αθήνα

Για περισσότερες πληροφορίες για την προσφορά πατήστε εδώ.

The post Πρόλαβε φανταστικές προσφορές με την airfrance, για μοναδικούς προορισμούς appeared first on Travelstyle.

Source

Μοιράσου το...