Προκαλεί και πάλι ο Μπερτομέου: Νέα πειθαρχική δίωξη στον Δ. Γιαννακόπουλο

Συνεχίζει να δείχνει την εμπάθειά του, προς τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, ο Τζόρντι Μπερτομέου.

Ο Τζόρντι Μπερτομέου είναι φανερό πως δεν μπορεί να χωνέψει την απομάκρυνσή του, από την Euroleague, ενέργεια η οποία φέρει φαρδιά πλατιά την υπογραφή του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ.

Ο εκτελεστικός διευθυντής της διοργάνωσης πνέει τα λοίσθια, ωστόσο συνεχίζει να δείχνει με κάθε τρόπο την εμπάθειά του, απέναντι στον μεγαλομέτοχο των «πρασίνων», αλλά και στον ίδιο το Σύλλογο.

Συγκεκριμένα, μόλις τρεις ημέρες μετά την πειθαρχική δίωξη προς το πρόσωπο του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, την ημέρα της ονομαστικής του, εορτής ο Μπερτομέου άσκησε νέα δίωξη, για σχόλια που που έκανε ο κ. Γιαννακόπουλος μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram.

Δείτε επίσης:  ΣΚΡΑΤΣ: Κέρδη άνω των 10,9 εκατ. ευρώ τον Σεπτέμβριο

Είναι πλέον ολοφάνερο, πως ο Τζόρντι Μπερτομέου έχει σκοπό μέχρι και την τελευταία του, ημέρα στο… θρόνο του, στην Euroleague, να πλήξει με κάθε τρόπο τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, μη μπορώντας ουσιαστικά να δεχτεί, πως ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ ήταν ο πρώτος (και ο μόνος μέχρι κάποιο σημείο) που βγήκε μπροστά, βγάζοντας στην επιφάνεια τα όσα έχει ή δεν εχει κάνει για το ευρωπαϊκό μπάσκετ ο Ισπανός και που ουσιαστικά, οδήγησαν στην αποπομπή του από τη θέση του.

Πηγή

Μοιράσου το...