Πληρωμή τελών κυκλοφορίας για μεταβίβαση οχημάτων με λίγα κλικ

Με διαδικασίες εξπρές οι μεταβιβάσεις οχημάτων από την Τρίτη.

Ακόμα πιο εύκολες γίνονται οι πληρωμές των τελών κυκλοφορίας για τη μεταβίβαση οχήματος. Συγκεκριμένα, πρόκειται για την υπηρεσία «Υπολογισμός τελών για μεταβίβαση επιβατικού ή δίκυκλου», την οποία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν είτε στο gov.gr στην ενότητα «Πολίτης και Καθημερινότητα» και την υποενότητα «Μετακινήσεις», είτε απευθείας, στην ειδική πλατφόρμα.

Από τη Δευτέρα 12 Απριλίου, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να μπαίνουν είτε στην υπηρεσία «Υπολογισμός τελών για μεταβίβαση επιβατικού ή δίκυκλου» στο gov.gr και συγκεκριμένα στην ενότητα «Πολίτης και Καθημερινότητα» και την υποενότητα «Μετακινήσεις», είτε απευθείας, στην ηλεκτρονική πλατφόρμα.

Δείτε επίσης:  Παροξυσμός στην OPAP Arena - Η πρόβα με τη λέξη ΑΕΚ στο κέντρο του γηπέδου

Με τη νέα υπηρεσία οι πολίτες μπορούν πλέον να υπολογίζουν τα τέλη (άδειας και μεταβίβασης) που απαιτούνται για τη μεταβίβαση οχήματος. Επιπλέον, μπορούν να εντοπίσουν σε ένα και μόνο σημείο συγκεντρωμένους τους περίπου 80 τραπεζικούς λογαριασμούς όλων των περιφερειακών ενοτήτων της χώρας στους οποίους πληρώνονται τα τέλη, ανάλογα με την υπηρεσία μεταφορών της επιλογής τους, ώστε να ολοκληρώσουν τη μεταβίβαση του οχήματος.

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

Πηγή

Μοιράσου το...